Bartošová má komplikace, chce z léčebny pryč. Rychtář zuří

Praha - Iveta Bartošová zřejmě z bohnické léčebny, kde je od čtvrtka na detoxu, poputuje pryč. Tvrdí to Josef Rychtář v exkluzivním vyjádření pro Prásk! Proč se Ivetě špatně hojí operované břicho? Jak to bylo s jejím převozem? A kam se tedy pojede léčit?

Oproti tvrzení z pátečního dopoledne, kdy Rychtář tvrdil, že Iveta Thomayerovu nemocnici, kde v neděli podstoupila operaci prasklého vředu na dvanácterníku a odebrání slepého střeva, opustila dobrovolně, a nechala se převézt na detox do Bohnic, teď bere svá slova zpět.

Rozlítil jej totiž stav, v jakém Ivetu v léčebně našel. "Vůbec nechápu, jak ji mohli z nemocnice pustit, jizva po operaci vůbec není zhojená a navíc se podle mě nehojí dobře!" soptí Pepa, který Ivetiny rány vyfotografoval, aby měl důkaz.

Navíc nebyl o převozu informován. "Zjistil jsem to, až když jsem šel do Thomayerovy nemocnice za Ivetou na návštěvu. Nejprve mi ani nechtěli sdělit, kam Ivetu převezli. Přitom se prý převozu bránila. Mám audiozáznam jejího telefonátu, kde svou nespokojenost vyjadřuje. Ano, chce se léčit, ale dohodli jsme se spolu, že v jiné léčebně mimo Prahu, kde bude mít soukromí," říká Rychtář. V Bohnicích se prý navíc Iveta nepodrobuje detoxu z alkoholu, ale léků.

Možná i to je důvod Rychtářova rozladění, v němž před pár hodinami potkal před léčebnou Zdeňka Macuru, a ručně mu vysvětlil, že za Ivetou dolézat vážně nemá...

Související

Iveta Bartošová

RECENZE: Málo mě znáš o Ivetě Bartošové pojednává kontextuálně a vyhýbá se laciné dojímavosti

Snad nikdo není s mašinérií bulváru spjatý tolik, jako zpěvačka Iveta Bartošová. Hvězda normalizačního popu, jejíž život byl po revoluci jako na houpačce. Spíš než s pěveckou kariérou si ji spojujeme s vyhořením, nenaplněnými sny a tragickým osudem. Dokumentární minisérie Málo mě znáš se k médií nesčetněkrát omílanému příběhu vrací jinak. Kriticky, empaticky, bez bulvárnosti i sentimentu.

Více souvisejících

Iveta Bartošová Josef Rychtář

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

Vladimir Putin na summitu Rusko Afrika 2023.

Rusko chce obnovit výrobu raket schopných nést jaderné hlavice

Ruský prezident Vladimir Putin na pátečním zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace prohlásil, že země by měla obnovit výrobu pozemních raket krátkého a středního doletu, schopných nést jaderné hlavice. Tvrdí, že Spojené státy umístily tyto rakety v Evropě a Asii, napsala agentura Reuters.

včera

včera

včera

Zahájení KVIFF 2024 a červený koberec. Prohlédněte si galerii

Ve Varech odstartoval 58. Mezinárodní filmový festival

V Karlových Varech začal slavnostním příjezdem hostů 58. Mezinárodní filmový festival. Hlavní hvězdou zahajovacího večera je americký herec Viggo Mortensen, který obdrží Cenu prezidenta festivalu. 

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Vlak tam neměl co dělat, naznačil ministr příčinu tragické nehody u Nových Zámků

Tragickou čtvrteční srážku vlaku jedoucího z Prahy a autobusu u Nových Zámků na Slovensku pravděpodobně způsobilo selhání lidského faktoru. Vlak podle předběžných informací jel po koleji, která měla být po předchozích vydatných deštích mimo provoz. Nehodu nepřežilo sedm lidí, dalších pět osob utrpělo zranění. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy