16letou dívku z Terezína měl znásilnit africký migrant vyhoštěný z Německa

Na severu Čech mělo dojít k znásilnění 16leté dívky z Terezína migrantem z Afriky. Policie pachatele zadržela, jeho národnost zatím nepotvrdila.

K události mělo dojít v úterý odpoledne na poli v vesnice Lukavec v Ústeckém kraji. Dívka je nyní v péči lékařů. Její zdravotní stav není znám.

Policie pachatele zadržela. Nyní se nachází v policejní cele. Podle informací Litoměřického deníku se mělo jednat o Afričana, kterého v úterý v 7 hodin ráno propustili z výkonu trestu v Drážďanech a z Německa vyhostili.

Policejní mluvčí Daniel Vítek potvrdil, že došlo k trestnému činu násilného charakteru. Zdali se skutečně jednalo o migranta však zatím s ohledem na probíhající úkony trestního řízení nepotvrdil . „S ohledem na probíhající vyšetřování nebudeme sdělovat další podrobnosti,“ uvedl.

Předseda SPD Tomio Okamura má však už nyní jasno, že celou záležitost spáchal africký migrant. „Takhle opravdu NE! Šestnáctiletou dívku z Terezína dnes kolem poledne znásilnil na poli u Lukavce v Ústeckém kraji africký migrant propuštěný dnes v 7h ráno z výkonu trestu v Drážďanech a z Německa ho dnes ráno následně ihned vyhostili na území České republiky. Oběť ohavného trestného činu skončila s poraněním v nemocnici. Policejní mluvčí Daniel Vítek potvrdil, že podezřelá osoba byla zadržena a v současnosti je v policejní cele,“ popsal incident na svém Facebooku, aniž by uvedl, že identita pachatele zatím ještě není oficiálně potvrzena.

„Hnutí SPD prosazuje jako jediná parlamentní strana nulovou toleranci této nezákonné migrace. Co na to řeknou ostatní politici a sluníčkářští novináři, kteří neustále podporují nebo bagatelizují migraci a o SPD lživě prohlašují, že jen migrací strašíme? Podpořte SPD u voleb a zabráníme těmto ohavným kriminálním činům!“ využil Okamura zprávy k získání politických bodů.

Související

Loď Ocean Viking

Dvě lodě s migranty žádají po italské vládě bližší přístav, než jim přidělila

Italská vláda odmítla žádost posádek dvou humanitárních plavidel, které v sobotu v centrálním Středomoří nalodily z vratkých člunů stovku migrantů snažících se dostat z Afriky do Evropy. Vláda jim už v sobotu přidělila jako přístav pro vylodění město Ancona, organizace Lékaři bez hranic a SOS Méditerranée ale žádají bližší přístav, a to i kvůli očekávanému zhoršení počasí. Informovala o tom dnes agentura DPA.

Více souvisejících

Imigranti z Afriky a Blízkého Východu uprchlíci krimi Znásilnění Ústecký kraj

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 29 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Většina Američanů věří, že Čína využívá TikTok k ovládání občanů v USA

Podle průzkumu agentury Reuters/Ipsos věří většina Američanů, že Čína využívá sociální síť TikTok k formování veřejného mínění v USA. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy