Odstranění celulitidy šetrně a bezbolestně? S ProShockIce je to možné

Komerční sdělení - Celulitida neboli lipohypertrofie je rozšířené civilizační onemocnění, které se vyskytuje především ve vyspělých zemích. Postihuje až 90 % žen a výjimečně jím trpí i muži.

Celulitida vzniká jako důsledek zhoršeného žilního a lymfatického oběhu a má souvislost s působením ženského hormonu estrogenu. Často se vyskytuje u dívek v pubertě, u dospělých žen v těhotenství a v přechodu, tedy v obdobích hormonálních změn. Projevuje se především na stehnech, hýždích, bocích, břichu a pažích, ve formě progresivních degenerativních změn podkožního tukového vaziva.

Kromě genetických dispozic zaviňuje celulitidu nesprávná životospráva s nedostatkem pohybu, kouřením, stresem a tučnou stravou. Za jednu z příčin se považuje i onemocnění jater, při němž se zhoršuje metabolismus tuků.

Ať tak, či tak, celulitida je velký estetický problém, který se projevuje zejména při letním odívání a samozřejmě v soukromí. Mnoha ženám kvůli němu značně klesá sebevědomí. Není divu, že odstranění celulitidy a tuku patří mezi nejžádanější ošetření estetické medicíny. Moderní doba navíc přinesla účinné neinvazivní postupy.

Rozlučte se s celulitidou už za 3 půlhodinová sezení!

V současnosti je populární metoda ProShockIce kombinující kryolipolýzu a rázovou vlnu. Klinické studie potvrdily její účinnost také na fibrózní a edematózní celulitidu, kterou zatím nelze řešit jinými neinvazivními metodami. Metoda ProShockIce tak náleží mezi nejúčinnější a nejbezpečnější dostupné metody odstranění celulitidy a tuku.

Provádí se ambulantně a celá procedura trvá přibližně hodinu. Ošetření je bezbolestné a skládá se ze dvou fází. Nejprve lékař provede kryolipolýzu – tukové buňky zmrazí, čímž je zlikviduje. Druhým krokem je mechanické odstranění celulitidy takzvanou rázovou vlnou, která zároveň prokrví celou ošetřovanou oblast. Pro ideální a dlouhodobé výsledky je třeba ošetření opakovat 3× až 6×, vždy po 10 dnech, ale už po prvním ošetření se můžete těšit na viditelnou i změřitelnou redukci tuku.

Chcete se i Vy takto snadno zbavit celulitidy? Kontaktujte pražskou Brandeis Clinic a domluvte si zde nezávaznou konzultaci s odborníkem (tel. 226 291 640).

Jak na prevenci celulitidy

Proti celulitidě se dá bojovat mnoha způsoby – zjednodušeně celkovým dodržováním zdravého životního stylu. Dobré výsledky přináší kombinace rozmanitých pohybových aktivit – jógy, běhu, spinningu, plavání, jízdy na kole, koloběžce či kolečkových bruslích. Nezbytný je také pestrý a vyvážený jídelníček s dostatkem zeleniny, ovoce, vlákniny a tekutin. K tomu patří celoživotní udržování optimální hmotnosti, omezování alkoholu a ideálně nekuřáctví.

Související

Odstranění celulitidy

Celulitida neboli pomerančová kůže? Pít vodu nestačí

Praha - Plavková sezona je v dohlednu a jak to tak bývá, většinu žen začínají trápit nedostatky a narychlo hledají rady, jak se jich co nejúčinněji zbavit. V honbě za dokonalostí často upřednostní postupy, které slibují rychlé výsledky s minimem vynaloženého úsilí, a čekají na zázrak. Ten se ale nekoná a s každým neúspěšným pokusem ztrácí motivaci a chuť pokračovat.
Ilustrační fotografie

Celulitida? Nevzdávejte se a zaútočte na ni všemi prostředky

Praha - Celulitida se v různé formě nevyhne téměř všem ženám. Dokonce podle odborníků dnes postihuje stále mladší a mladší osoby. Podle výživových poradců Naturhause je její výskyt nejčastěji spojený se špatným stravováním, nedostatečným a nesprávným pitným režimem a špatnou péčí o pokožku. Společně s odborníky poradíme, jak s tímto strašákem snad každé ženy účinně bojovat.

Více souvisejících

celulitida komerční sdělení ženy

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Aktualizováno před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Kreml: Svět je na pokraji konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, může skončit katastrofou

Rusko v pondělí prohlásilo, že vojenská podpora Ukrajiny ze strany USA, Británie a Francie posunula svět na pokraj přímého konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, který by mohl skončit katastrofou.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy