Kam jezdí lyžovat Dejdar nebo Bočanová?

Jižní strana rakouských Alp je v zimě velmi oblíbená díky největšímu počtu slunečných dní v celém Rakousku. Není divu, že si sem jezdí užívat zimních radovánek i mnoho Čechů. Mezi nimi najdete například i Martina Dejdara nebo Mahulenu Bočanovou.

Lyžařské středisko Nassfeld patří k jednomu z nejoblíbenějších díky své velikosti, rozmanitosti sjezdovek a nádhernému horskému panoramatu. Zimních radovánek si sem jezdí užívat mnoho Čechů, mezi nimiž najdeme například i Martina Dejdara nebo Mahulenu Bočanovou.

Nassfeld na jižní straně Alp se vyznačuje i skvělým zázemím pro aktivity, které přichází na řadu po lyžování. Na ideální zimní dovolenou sem pravidelně jezdí Mahulena Bočanová. 

„Vydařená zimní dovolená by podle mě měla vypadat přesně jako tady. Krásné alpské počasí, slunce celý den, po lyžování si s partou zajít na báreček, zatancovat si pod širým nebem, pak se vypotit v sauně a taky se dobře vyspat,“ říká herečka v tiskové zprávě.

Kromě Bočanové přijal pozvání majitele CK PK Petra Kopala do wellness hotelu i Martin Dejdar a slovenský hudebník Vašo Patejdl. Ten zde také vystoupil a zahrál stovkám českých lyžařů.

„Jsem tady podruhé a to je v mém případě trochu výjimka. Jsem totiž člověk, který rád objevuje nové oblasti a jen výjimečně se někam vrací. Mám rád, když můžu z hotelu vyjet přímo na sjezdovku. A to tady je. A k tomu spousta krásných sjezdovek, skvělé wellness a úžasný výhled do údolí,“ pochvaluje si Patejdl.

Mahulena Bočanová je zdatnou lyžařkou a tak se snaží během zimy vyrazit do hor vícekrát. Když jede do zahraničí, jede pokaždé pávě sem. „V zimě jezdím do Špindlu a do Rakouska vždy do Nassfeldu. Lyžování je tady totiž fantastické! Jsou tu skvělé sjezdovky, které si vybíráte podle náročnosti. Také mě hodně baví, že si můžu vybrat rakouskou, nebo italskou stranu a tudíž si i vybírat mezi těmito kuchyněmi, podle toho, na co mám chuť.“

I pro Bočanovou je samozřejmě velkým přínosem to, že z hotelu Falkensteiner, ve kterém byli všichni ubytovaní, je to na sjezdovku doslova krok. „Vyjdeš z hotelu v lyžákách, zašlápneš lyže a jedeš, což je pro lyžaře ten největší benefit.“

Jako máma bere při výběru dovolené ohled i na to, jak je daná lokalita vhodná pro děti. A tady na ně rozhodně nikdo nezapomíná. „Nejvíc se mi líbí, že je na hotelu bazén s klouzačkou pro děti, ve kterém je teplá voda, vydržíme tam třeba i dvě hodiny. A také venkovní bazén s teplou vodou, kdy zároveň koukáte na Alpy. To je pro děti naprosto úchvatný zážitek.“

Milý domácí přístup je zde prý cítit ze všeho. „Moc hezky se tu o nás starají, všechno je takové domácí a na jednom místě. Je tu také výborné wellness, takže se člověk i krásně zrelaxuje,“ dodala na adresu hotelu herečka.

Martin Dejdar se po lyžování chopil mikrofonu a moderoval bouřlivou akci s diskotékou pod širým nebem i další večírek, který se dále konal v hotelu. Středisko Nassfeld ale určitě není vhodné jen pro zimní radovánky. Mahulena Bočanová se sem na doporučení chystá i v létě.

„Nikdy jsem nechápala, proč lidi jezdí na hory v létě, ale pak jsem to jednou zažila a musím říct, že je to srovnatelný zážitek se zimní dovolenou. A tady je to prý v létě ještě krásnější. Navíc k moři je to jen hodina a půl autem,“ dodala závěrem.

Související

Záběr z pohádky Princezna zakletá v čase.

RECENZE: Princezna zakletá v čase ukazuje českou pohádku v nejlepší formě

Zábavná a neokoukaná. I tak by bylo možné definovat novou pohádku od debutujícího Petra Kubíka. Jedním dechem však můžeme dodat, že chybí zkušenější režie a větší důvěra v diváka. Ovšem i přes některá škobrtnutí se jedná o nejlepší pohádku poslední doby, kterou zastiňuje pouze Strachův Anděl Páně.

Více souvisejících

Martin Dejdar Mahulena Bočanová Lyžování Alpy zimní radovánky

Aktuálně se děje

včera

Martin Chlumský

Do čela Sokola byl zvolen Martin Chlumský

Martin Chlumský byl dnes zvolen do čela České obce sokolské (ČOS). Chlumský již od března dočasně řídil organizaci poté, co v souvislosti s podvodem rezignovala tehdejší starostka Hana Moučková.

včera

včera

včera

Vrtulník Kamov Ka-32 ve vzduchu.

VIDEO: Ukrajinci zaútočili na mezinárodní letiště v Moskvě

Ukrajinská vojenská tajná služba HUR se pochlubila likvidací helikoptéry Kamov Ka-32, což mělo  proběhnout na moskevském letišti. Jejím agentům se údajně podařilo proniknout na letiště, kde provedli akci, která byla zachycena na videu. Následně helikoptéra skončila v plamenech.

včera

Náčelník generálního štábu Valerij Zalužnyj (vpravo) a generál Oleksandr Syrskyj (vlevo) během obrany Kyjeva v březnu 2022.

Šéf ukrajinské armády přiznal, že situace na frontě se neustále zhoršuje

Velitel ukrajinské armády Oleksandr Syrskyj dnes na Telegramu informoval o zhoršující se situaci na operační i strategické úrovni ukrajinských vojsk na frontě. Tuto skutečnost sdělil také západním spojencům během virtuálního zasedání kontaktní skupiny pro Ukrajinu. Zároveň ruská armáda oznámila dobytí dvou vesnic v Doněcké oblasti a průlom v ukrajinské obraně.

včera

Ilustrační foto

Dopady změn počasí jsou stále ničivější. Prohlubují konflikty, ničí lidem životy, varuje UNHCR

Organizace spojených národů tento týden oznámila, že spouští nový fond, jehož cílem je posílit ochranu uprchlíků a vysídlených komunit ohrožených změnou klimatu. Podle zprávy agentury AFP Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR) uvedl, že cílem je do konce roku 2025 získat do nového fondu 100 milionů dolarů na podporu uprchlíků, jejich hostitelských komunit a zemí původu, které jsou klimatickými krizemi zasaženy nejvíce.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Kreml o mírových jednáních s Ukrajinou: Jednu věc je třeba vzít v úvahu

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov dnes uvedl, že v současné době nejsou žádné podmínky pro mírová jednání s Kyjevem. Podle něj Kyjev již před dvěma lety zakázal veškeré vyjednávání, dokud bude ruským prezidentem Vladimir Putin, pod jehož velením ruská vojska v únoru 2022 vstoupila na Ukrajinu. Tento zákaz Kyjev zdůvodnil odhalením válečných zločinů, které údajně spáchalo Rusko.

včera

včera

včera

Mark Rutte

Misky vah se naklání. Rutte si získává podporu Turecka, v cestě do křesla šéfa NATO mu ale stojí další země

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

včera

Volební štáb hnutí ANO

Babišovo ANO opět prachsprostě lže. Tentokrát o důchodech

Zástupci hnutí ANO a kabinetu Petra Fialy (ODS) se shodli na nutnosti změn v prvním důchodovém pilíři, opoziční subjekt zároveň nezpochybnil nutnost zvyšování věkové hranice pro odchod do důchodu. To vyplývá z dokumentů zveřejněných prezidentskou kanceláří k březnové schůzce nad tématech důchodové reformy. Stojí za to připomenout, že onoho 28. Března se schůzky na pozvání prezidenta zůčastnili Karel Havlíček, Alena Schillerová a Aleš Juchelka. Celý zápis přidávám na konec tohoto článku. Závěr si z něj udělejte sami.  

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ukrajina dostane od Španělska rakety Patriot

Španělsko pošle na Ukrajinu rakety Patriot. Na videokonferenci mezinárodní Kontaktní skupiny pro podporu Ukrajiny to dnes oznámila španělská ministryně obrany Margarita Roblesová. Informoval španělsky list El País v reakci na tlak spojenců z EU a NATO.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy