Předpověď počasí na noc a pátek 23. ledna

Praha - Počasí u nás bude ovlivňovat tlaková níže nad centrálním Středomořím, uvádí ČHMÚ.

Počasí v noci:Zataženo, místy déšť nebo déšť se sněhem, zejména v Čechách, v polohách nad 700 m, na východě nad 900 m, srážky sněhové. Ojediněle srážky mrznoucí a mlhy.Nejnižší teploty +3 až -1 °C.Slabý severovýchodní, postupně severní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé

Počasí přes den:Zataženo až oblačno, v Čechách místy, jinde jen ojediněle slabý déšť nebo déšť se sněhem, zpočátku ojediněle i srážky mrznoucí, v polohách nad 700 m, během dne nad 400 m sněhové. Ojediněle mlhy.Nejvyšší teploty 0 až 4 °C, na jihovýchodě až 6 °C.Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na východě postupně čerstvý 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, zpočátku místy mírně nepříznivé

Související

Více souvisejících

Počasí Mraky

Aktuálně se děje

před 31 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Dominik Feri

Feri míří na tři roky do vězení, rozhodl odvolací soud

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

včera

Pavel navrhl dva kandidáty na ústavní soudce, je mezi nimi Jiří Přibáň

Prezident Petr Pavel v pondělí navrhl další dva kandidáty na ústavní soudce, kterými jsou Jiří Příbáň a Tomáš Langášek. Pavel už od loňského nástupu do funkce hlavy státu jmenoval celkem osm nových členů Ústavního soudu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy