Kouč Čuhel v Příbrami skončil. Bude Středočechy trénovat Jozef Chovanec?

Příbram - Po sobotní vysoké porážce v domácím zápase s Jabloncem (1:4), skončil u Příbrami jako hlavní trenér Petr Čuhel. Vedení klubu tak nyní bude hledat nástupce, zatím celek povedou dosavadní asistenti trenéra Marcel Mácha a Petr Maléř. A kdo bude novým koučem Středočechů? O tom už se ve fotbalovém zákulisí čile spekuluje.

Jedním možným kandidátem na kouče klubu, jenž se v současnosti nachází na poslední příčce ligové tabulky, je bývalý sparťanský trenér Jozef Chovanec. Pro něj to byl návrat do tohoto města po jedenácti letech, neboť příbramský celek trénoval Chovanec už v sezóně 2002/2003. Během včerejšího večera se však objevilo i jiné jméno, které by mohlo v nejbližších dnech do Příbrami zavítat. Mluví se totiž o Vlastimilu Petrželovi. Ten v současnosti koučuje druholigovou Vlašim.

Co se týče Petra Čuhela, tak ten se stal koučem příbramského klubu poprvé v roce 2009, podruhé se stal trenérem tohoto středočeského celku v říjnu loňského roku. Připomeňme, že Petr Čuhel se po dnešku stal druhým trenérem v tomto ligovém ročníku již druhým kormidelníkem, který skončil. Tím prvním, kdo letos skončil jako hlavní kouč, byl u Viktorie Plzeň Dušan Uhrin mladší.   

Související

Ilustrační fotografie.

Koubek se rozhodl. I v příští sezóně bude nadále trénovat Viktorii Plzeň

Po vyřazení Viktorie Plzeň z Evropské konferenční ligy, kde zaznamenala poprvé v historii klubu postup až do čtvrtfinále evropského poháru, přičemž v této fázi nakonec nestačila na Fiorentinu, se trenér Miroslav Koubek nechtěl nikterak vyjadřovat ke své budoucnosti. Nyní už je ale jasno v tom, že nejstaršího fotbalového trenéra na scéně tuzemské Fortuna ligy, která bude nosit od příštího ročníku název Chance liga, uvidí fotbaloví fanoušci právě i v následující sezóně. Dvaasedmdesátiletý stratég se totiž dohodl s plzeňským vedením na prodloužení smlouvy o další rok.
Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

Více souvisejících

Fotbalová 1. liga ČR FK Příbram Fotbal

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy