Přijde Slavia o kanonýra Škodu? Útočníka chtějí v Emirátech

Praha - Fotbalistům Slavie se úvod přípravy vydařil. Ve dvou utkáních nastříleli soupeřům z nižších soutěžích devět gólů a hned o tři z nich se postaraly nové posily. Fanoušci vršovického klubu tak můžou hýřit optimismem, brzy by se však mohla situace změnit. O kanonýra Milana Škodu je totiž údajně zájem z Emirátů.

Dát gól v prvním zápase za nový tým, to je sen každého fotbalisty. Posilám pražské Slavie se to povedlo. V přípravě se trefili Mešanovič, Hušbauer i Železník. A vedení sešívaných si tak zatím může mnout ruce.

"Já jsem rád, že tady můžu hrát, že jsme to dneska zvládli jak výsledkově, tak herně," neskrývala radost posila ze Sparty a autor jedné ze čtyř branek do sítě druholigové Vlašimi Josef Hušbauer.

"Prosadili se, to jsme rádi, kvůli tomu jsme je sem brali, aby stříleli branky," byl rád, že potvrdili noví hráči očekávání, i trenér Slavie Dušan Uhrin mladší.

Posil do Slavie vskutku přišlo velké množství a další možná ještě dorazí, otázkou však je, jestli za Slavii bude dál střílet góly její nejlepší kanonýr Milan Škoda. Reprezentační útočník má hodně lukrativní nabídku ze Spojených arabských emirátů. Kouč Uhrin však nebyl v otázce eventuálního Škodova přesunu příliš sdílný. "To se musíte zeptat jeho," řekl stroze.

Milan Škoda každopádně dnes v Edenu chyběl, podle klubu má lehké zdravotní problémy. Ať už se Škodou, nebo bez něj má Slavia vysoké cíle - chce hrát evropské poháry. "Určitě jo, určitě tuhle sezónu skončit na evropských pohárech," potvrdil Hušbauer.

Na cestu za splněním svých cílů se budou slávisté připravovat také na soustředění ve Španělsku, kam tým odcestuje 24.ledna.

Související

SK Slavia Praha, stadion v Edenu.

Fotbalové Slavii má pomoct k finiši za titulem navrátilec. Dohodla se se stoperem Zimou

Návrat, o kterém se v posledních dnech spekulovalo, se stal nakonec skutečností. Reprezentační stoper David Zima se vrací do pražské Slavie poté, co ho měl sešívaný klub koupit za 4 miliony eur (v přepočtu zhruba za 100 milionů korun) z FC Turín, což z něj tak činí jednoho z nejdražších fotbalistů, který kdy do Slavie přišel. Jak uvádí slávistický web, fotbalista se s klubem dohodl na smlouvě až do června roku 2028.
SK Slavia Praha

Slavii posílí Nizozemec s kontroverzní minulostí. Klub mu chce pomoct restartovat kariéru

Jeho dosavadní životopis hovoří o zajímavých adresách, na kterých nizozemský talent působil. Jednadvacetiletý ofenzivní záložník Mohamed Ihattaren prošel Eidhovenem, Juventusem či Ajaxem Amsterdam. Nyní ale jako volný hráč kývl na nabídku pražské Slavie, se kterou se domluvil na tříleté smlouvě. Ostrý zápas nehrál Ihattaren již rok a půl, i proto začne přípravu ve svém novém působišti individuálně.

Více souvisejících

sk slavia praha Milan Škoda (fotbalista)

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

Blinken: Odmítnutím dohody Hamás ukáže, že se o Palestince „nestará“

Americký ministr zahraničí Antony Blinken se v Jeruzalémě setkal s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem. Po schůzce vyzval palestinské hnutí Hamás, aby přijalo nabízenou dohodu o propuštění rukojmích a příměří.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy