Tohle je váš nový trenér: Jak se hráči Machačkaly tvářili na Vrbu?

Moskva - Ještě den po vyřazení na EURO ve Francii tvrdil, že nemá důvod od reprezentace odcházet. Uběhlo ale pár dní a všechno je jinak. Trenér Pavel Vrba se až podivně rychle domluvil na angažmá v Machačkale, kde ještě v den podpisu smlouvy vedl první trénink.

Nejen, že se dnes Vrba domluvil s ruským klubem na dlouhodobé smlouvě, ale vedení Anži ho už představilo hráčům. Dvaapadesátiletý kouč navíc vedl i první trénink. Jak se na nového kouče kabina tvářila se podívejte ve videu.

Zdroj: YouTube

"Jsem moc rád a hrdý na to, že se nám povedlo přivést takového trenéra. Konkrétní cíle si určíme až poté, co se trenér seznámí s klubem a probere to s hlavním akcionářem," prohlásil ředitel Machačkaly Sergej Korablev.

Vedení Anži v čele s movitým majitelem Sulejmanem Kerimovem se pro českého kouče rozhodlo z jednoduchého důvodu. Machačkala se v minulé sezoně zachránila až v baráži, proto chce Kerimov postavit zbrusu nový tým, který se vrátí do vyšších pater ruské ligy.

Spolu s Vrbou zamířil do Machačkaly dosavadní manažer reprezentace Dušan Fitzel a trenér brankářů v Plzni Martin Ticháček. Asistenta bude Vrbovi dělat bývalý ruský hráč Olomouce Alexander Bokij. Překvapením je, že si Vrba s sebou nevzal svého dlouholetého spolupracovníka Karla Krejčího.

Související

Pavel Vrba, český fotbalový trenér, který v současnosti působí jako trenér v prvoligovém celku FC Viktoria Plzeň.

Zlín po čtrnáctigólovém bizáru s Mladou Boleslaví odvolal Vrbu, nahrazuje ho Červenka

Trápící se fotbalový Zlín se rozhodl po posledním ligovém víkendu pro změnu trenéra. Dosavadnímu stratégovi Pavlu Vrbovi se stal osudným domácí duel s Mladou Boleslaví, kdy se psal historický rekord české ligy, když padlo hned čtrnáct branek a Zlín nakonec prohrál 5:9, přestože ještě krátce po začátku druhé půle vedl 3:1. Odvolat trenéra se klubové vedení rozhodlo v úterý a ve středu převzal kormidlo nový trenér Bronislav Červenka, pro nějž se tak bude jednat o první prvoligovou štaci v kariéře.
Pavel Vrba, český fotbalový trenér, který v současnosti působí jako trenér v prvoligovém celku FC Viktoria Plzeň.

Pavel Vrba už si nejspíš našel angažmá. Povolali ho do potápějícího se Zlína

Za necelé dva měsíce od konce v Baníku Ostrava už se zase kouč Pavel Vrba pomalu chystá na každodenní práci s dalším týmem. Poněkud možná překvapivě se jedná o tým Zlína nacházející se až na předposledním místě ligové tabulky po podzimní části sezóny. Tuto informaci potvrdil veřejnosti samotný klubový majitel Zdeněk Červenka s tím, že smlouva mezi oběma stranami bude podepsána až příští týden v pondělí.

Více souvisejících

Pavel Vrba (fotbalový trenér) Fotbal

Aktuálně se děje

před 43 minutami

před 55 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy