Nová komise vydala seznam rozhodčích, co dopískali

Praha - Chybující rozhodčí v lize dopískali. Na listinu rozhodčích pro příští sezonu se nedostali Michal Paták, Tomáš Kocourek a Ondřej Lerch. Všichni tři na jaře svými hrubými chybami ovlivnili fotbalové zápasy!

Za chyby se platí, musí si říkat tři rozhodčí, které už v lize neuvidíme.

Michal Paták, přezdívaný "Řezník", sice na nedávném EUR působil v roli brankového rozhodčího - mezi tuzemskou elitou ale končí kvůli své pochybné minulosti.

Další končící rozhodčí se dopustil na jaře asi největšího přehmatu. Sudí Kocourek daroval v nastaveném čase penaltu Spartě na Dukle. Dnes už bývalý šéf sudích Tulinger tehdy prohlásil, že Kocourek se dopustil hned pěti chyb během několika sekund.

A v lize se v příští sezoně neobjeví ani Ondřej Lerch, ten pro změnu udělil olomouckému Hálovi dvě žluté karty, ale k vyloučení nedošlo.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie.

Současný šéf rozhodčích Příhoda v problémech? Etická komise vyšetřuje zápas, který řídil jako hlavní

Přestože do startu jarní části sezóny fotbalové Fortuna ligy zbývají téměř ještě dva týdny, v tuzemském fotbalovém zákulisí panuje napjatá atmosféra už teď. A to především v řadách rozhodčích. Etická komise Fotbalové asociace ČR (FAČR) si totiž podle informací serveru Sport.cz vzala na paškál podezřelý zápas z roku 2018 mezi Duklou a Brnem. Právě tento duel se vyšetřuje v rámci trestního řízení s pražským klubem pro podezření ze spáchání disciplinárního přečinu vyplývajícího z článku § 64 Disciplinárního řádu. 
Fotbal, ilustrační fotografie.

Polský sudí Marciniak se nenechává rozhodit kritikou výkonu ve finále MS. Francouzům poslal jasný vzkaz

Každý fotbalový fanoušek má jistě ještě stále v živé paměti úchvatné finále letošního mistrovství světa ve fotbale v Kataru, ve kterém se Argentinci střetli s Francouzi a ve kterém to byli právě Jihoameričané, jimž se podařilo po stavu 3:3 po prodloužení vyhrát na penalty 4:2. Jenže Francouzi stále nemůžou očividně skousnout tuto porážku, a nejenže se tak ve Francii objevila petice pro opakování finále, kterou podepsalo už 200 000 lidí, ale stále tam sílí i kritika hlavního sudího zápasu, Poláka Szymona Marciniaka. Podle Francouzů totiž přinejmenším jeden z argentinských gólů neměl vůbec platit.

Více souvisejících

Rozhodčí Fotbal

Aktuálně se děje

před 33 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko ještě víc zvýší výrobu zbraní. Kvůli americké podpoře Ukrajiny

Ve středu ruský ministr obrany Sergej Šojgu nařídil zvýšení výroby zbraní s důrazem na urychlení dodávek pro konflikt na Ukrajině. Toto rozhodnutí přichází týden poté, co americký prezident Joe Biden podepsal nový vojenský balíček v hodnotě desítek miliard dolarů jako pomoc pro Kyjev.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy