Bílý balet dal Sergiu Ramosovi zelenou k přestupu

Madrid - Podle španělských médií dostal obránce Realu Madrid Sergio Ramos od vedení klubu svolení k tomu, aby mohl změnit dres. Podle španělské rozhlasové stanice Cadena SER má být španělskému hráči umožněno opuštění týmu tehdy, pokud bude zaplaceno odstupné ve výši 65 milionů eur.

Sergio Ramos a prezident samotného klubu Realu Madrid Florentino Perez se nepohodli a to konkrétně na výši hráčova platu. Obránce chtěl po vedení klubu zvýšení jeho platu, zároveň ale Ramos vyhrožoval změnou působiště. Na to reagoval prezident Bílého baletu následujícím způsobem.

Poukázal na odstupné, které je uvedeno v Ramosově smlouvě. Tedy odstupné ve zmíněné výši 65 milionů eur. Na tuto informaci reagoval Sergio Ramos dotazem, zda bude moct z klubu odejít, pokud jiný tým zaplatí onu vysokou částku. Bylo mu řečeno, že ano. Ramos vznesl ještě druhý dotaz, zda to platí i v případě, pokud o něj bude stát i největší rival Realu FC Barcelona. I tady slyšel Ramos od vedení kladnou odpověď.

Napětí mezi prezidentem Realu Perezem a hráčem Ramosem trvá už dlouhou řadu dní. Nejvyšší boss španělského velkoklubu nemůže zapomenout údajně na to, jak se obránce jeho klubu ne zrovna uctivě vyjádřil na adresu kouče Josého Mourinha ještě v době, kdy právě "The Special One" trénoval Real Madrid.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie

Mbappé se po odchodu do Realu Madrid pře s PSG o 55 milionů eur

Francouzský fotbalový hvězdný útočník Kylian Mbappé ještě nespálil po přestupu z Paris Saint Germain do Realu Madrid všechny mosty. Se svým bývalým zaměstnavatelem se totiž pře o 55 milionů eur (v přepočtu 1,38 miliardy korun), který mu má doplatit právě po transferu do španělské metropole. Nyní se do tohoto sporu snažila vložit Francouzská ligová asociace LFP, která chtěla být prostředníkem mezi oběma stranami, hráč ale tuto nabídku odmítl.

Více souvisejících

Real Madrid Sergio Ramos (fotbalista)

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy