Villas - Boas si kufry stále nebalí. Tottenham si ho ještě ponechá

Londýn - Poté, co minulý víkend Tottenham podlehl vysokou porážkou s Manchesterem City 0:6, se v Anglii spekuluje o tom, že se blíží konec trenéra "kohoutů" Portugalce Villase - Boase a už se objevila jména potenciálních kandidátů na trenérský post v tomto londýnském klubu. Mezi možnými kandidáty se objevilo i jméno kouče Luise Enriqua

Tento třiačtyřicetiletý trenér, který nyní koučuje španělský klub Celta Vigo, však tyto informace popřel. Na tiskové konferenci po zápase s Almérií Enrique řekl: "Když podepíšu nějakou smlouvu, tak ji také dodržím." Dále dodal, že se aktuálně soustředí pouze a jen na dobré výsledky klubu Celta Vigo a na postup v tabulce španělské ligy.

Luis Enrique podepsal v létě smlouvu se Celta Vigo na dva rok. V minulosti se také o Enriquovi spekulovalo jako o možném trenérovi Barcelony poté, co katalánský velkoklub opustil kvůli nemoci ttehdejší její trenér Vilanova.  Co se týče Tottenhamu, tak uvidíme v dalších zápasech, zda minulá vysoká prohra na Etihad Stadium byl jen chvilkový pokles formy týmu a nebo zda to není něco většího.

Související

Několikanásobný vítěz Premier League Chelsea.

Londýnské derby plné vášní. Trenéři Tuchel a Conte odešli s červenou kartou

Po pouhých dvou kolech nové sezóny anglické Premier League je hodně témat, o kterém se na Ostrovech mezi fanoušky a fotbalovou veřejností mluví po posledním víkendu se určitě stává hlavním tématem nevraživost mezi hlavními trenéry londýnských rivalů Chelsea a Totternhamu Thomasem Tuchelem a Antoniem Contem. Už během samotného duelu si oba koučové pomalu vjížděli do vlasů, jelikož už po brance Tottenhamu na 1:1 dostali oba žlutou kartu. Jenže příběh pokračoval i po závěrečném hvizdu, kdy se oba stratégové do sebeb opět pustili a nakonec uviděli od sudího červenou kartu.
Tottenham byl založen již roku 1882 a sídlí v severním Londýně.

V době ekonomické krize přestupový rekord? Padnout může v případě anglického kanonýra

Obecně se očekává, že aktuální zdravotnická krize kolem pandemie koronaviru volně přejde do krize ekonomické a i proto v současnosti sahají fotbalové kluby v Česku i ve světě ke snižování platů. Ani to ale nebrání spekulacím o tom, zda bude v nejbližších měsících překonaný dosud nejdražší přestup ve fotbale, o který se postaral Brazilec Neymar, když se přesouval z Barcelony do Paris Saint Germain v roce 2017. Nejblíže ho překonat teď má anglický útočník Harry Kane, jenž před nedávnem rozvířil debatu o tom, zda po této sezóně neopustí Tottenham Hotspur. Protože tento londýnský klub by přivítal do své kasy pořadný balík peněz na splacení svého nového stadionu, nemůže být divu, že za svého kanonýra nabízí zájemcům o jeho služby 200 milionů liber (asi 6,1 miliardy korun).

Více souvisejících

Tottenham Hotspur Manchester City

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy