Fotbalová prasárna v Příbrami: 95. minuta, faul, gól a zavřít hubu kartou. Sudí zřejmě splnil úkol

Příbram - Má cenu ten fotbal hrát? Nejvyšší česká fotbalová liga na sebe zase upozornila, bohužel dalším skandálem. Rozhodčí Jiří Jech asistoval těžko uvěřitelnému závěru zápasu, Příbram vyrovnala v páté minutě nastavení po jasném faulu.

Kdo má sestoupit o patro níž? Možná už bylo v zákulisí rozhodnuto, že to má být Znojmo. Jinak si asi nelze vysvětlit dění v závěru zápasu v Příbrami.

Znojemští možná proti všem předpokladům v Příbrami dali v prvním poločase gól, po rychlém kontru Reljič hezkou hlavičkou poslal hosty do vedení.

Ve druhé půli se pak Znojmo bránilo, Příbram byla opravdu lepší, ale gól ne a ne přijít. V závěru se nastavovaly 4 minuty..

V době, kdy už stanovený čas vypršel, rozehrála Příbram rohový kop, při kterém bylo ve velkém vápně všech 22 hráčů. Hlavní roli sehrál domácí gólman Aleš Hruška, který si vzal na starost brankáře Znojma Vlastimila Hrubého. Plán vyšel. Hostující gólman, který chtěl vystartovat po centrovaném míči, byl svalen na zem, jak zápasní v sumu. Míč se pak odrazil od Tomáše Krbečka do brány.

Psali jsme:
Gambrinus liga 26. kolo: Slavia s Ostravou zabojovali, Špit vychytal stou nulu
 

Sudí Jech pak ještě rovnou stihl dát za protesty gólmanovi Hrubému žlutou kartu, a na střídačce okartoval i náhradníky Jonova a Drobisze. I když rozhodčí možná odpustil hostům penaltu, Znojmo jednoduše v Příbrami vyhrát nemohlo.

A šéfová komise rozhodčích Dagmar Damková? I ta se zastyděla. "Vyrovnávací gól Příbrami v nastaveném čase neměl být uznán pro evidentní faul domácího brankáře Hrušky na brankáře hostů Hrubého," řekla v prohlášení.Co naplat. Znojmo přišlo o dva body, které mu už nikdo nevrátí a fotbalový fanda je stále více znechucený. A fórum Čisté hřiště, které na facebooku založil prvoligový fotbalista Jan Rajnoch, a které upozorňuje na nepravosti v českém fotbalu, nabírá na popularitě.

Související

Ilustrační fotografie.

Koubek se rozhodl. I v příští sezóně bude nadále trénovat Viktorii Plzeň

Po vyřazení Viktorie Plzeň z Evropské konferenční ligy, kde zaznamenala poprvé v historii klubu postup až do čtvrtfinále evropského poháru, přičemž v této fázi nakonec nestačila na Fiorentinu, se trenér Miroslav Koubek nechtěl nikterak vyjadřovat ke své budoucnosti. Nyní už je ale jasno v tom, že nejstaršího fotbalového trenéra na scéně tuzemské Fortuna ligy, která bude nosit od příštího ročníku název Chance liga, uvidí fotbaloví fanoušci právě i v následující sezóně. Dvaasedmdesátiletý stratég se totiž dohodl s plzeňským vedením na prodloužení smlouvy o další rok.
Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

Více souvisejících

Fotbalová 1. liga ČR FK Příbram Fotbal

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy