Frolík skóroval do sítě St. Louis, Boston jistí play-off

St. Louis - V dalších osmi utkáních NHL se brankově prosadil Michael Frolík, jehož Winnipeg ovšem padl v St. Louis a o play-off bude muset ještě tvrdě bojovat. Asistencí pomohl mladíček David Pastrňák k důležité výhře Bostonu v Ottawě.

Pěknou podívanou měli diváci v Scottrade Center, kde hraje své domácí zápasy St. Louis. Hostující Winnipeg zde sice vedl po trefě Michaela Frolíka, ale druhou třetinu prohrál 3:0 a závěrečný nápor stačil už pouze na konečný výsledek 5:4 pro Blues.

Pro sedmý Winnipeg je to další ztráta v boji o elitní osmičku, která zajišťuje postup do vyřazovací části. V Západní konferenci je totiž mezi šestým a devátým místem rozdíl pouhých tří bodů. To třetí St. Louis už by s postupem problémy mít nemělo.

Psali jsme:
Žraloci porazili Tučňáky, Neuvirth vychytal Islanders výhru
 

Východní část ligy takové drama zatím nenabízí. Osmý Boston si sérií tří výher pojistil své postavení a aktuálně má na devátou Floridu náskok pohodlných šesti bodů. Naposledy Bruins porazili 3:1 Ottawu, k čemuž jednou asistencí pomohl také nejmladší hráč ligy David Pastrňák. 

Konečné výsledky zápasů NHL za 11. 3. 2015:

Philadephia - Dallas 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)Branky: 2. B. Schenn (L. Schenn, Colaiacovo) – 12. Ritchie (McKenzie, Benn), 54. Fiddler (Sceviour, Garbutt) 

Carolina - Columbus 3:4 po samostatných nájezdech (3:1, 0:1, 0:1, 0:0, 0:1)Branky: 1. Faulk (Gerbe, J. Staal), 13. Rask (Faulk, Lindholm), 20. E. Staal (Murphy, Faulk) – 19. Bourque (Atkinson, Dubinsky), 23. Hartnell (Anisimov, Connauton), 47. Hartnell (Anisimov, Johansen), rozhodující nájezd Johansen

Ny Islanders - NY Rangers 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)Branky: 10. Lee (Strome, Nelson) – 32. Hayes (Zuccarello), 43. Nash (Brassard, Staal) 

Montreal - Tampa Bay 0:1 v prodloužení (0:0, 0:0, 0:0, 0:1)Branky: 62. Johnson (Garrison, Coburn) 

Ottawa - Boston 1:3 (0:0, 0:3, 1:0)Branky: 49. Puempel (Wiercioch, Pageau) – 22. Spooner (Krug, Hamilton), 36. Eriksson (Hamilton), 37. Spooner (Lucic, Pastrňák) 

St. Louis - Winnipeg 5:4 (1:1, 3:0, 1:3)Branky: 14. Schwartz (Pietrangelo, Tarasenko), 21. Tarasenko (Lehtera, Butler), 31. Ott (Backes, Reaves), 32. Lehtera (Schwartz, Pietrangelo), 59. Jackman (Bortuzzo, Backes) – 9. Frolík (Ladd, Trouba), 42. Ladd (Wheeler, Scheifele), 42. Stempniak (Lowry, Thorburn), 55. Wheeler (Myers) 

Minnesota - New Jersey 6:2 (1:0, 3:1, 2:1)Branky: 19. Bergenheim (Brodziak, Haula), 21. Stewart (Koivu, Niederreiter), 25. Spurgeon (Granlund, Stewart), 34. Vanek (Coyle, Fontaine), 42. Pominville (Spurgeon, Parise), 49. Vanek (Parise, Suter) – 31. Zubrus (Bernier, Eliáš), 49. Gomez (Bernier, Severson) 

Colorado - Los Angeles 2:5 (1:3, 0:1, 1:1)Branky: 13. Barrie (Landeskog, O'Reilly), 49. Tanguay (Cliche, Everberg) – 8. Gáborík (Brown, McNabb), 12. Carter (Nolan, Lewis), 15. Clifford (Williams, Sekera), 36. Clifford (Kopitar, McNabb), 50. Muzzin (Shore, Williams)

Kanadské bodování:72 bodů (33+39): Tavares (NY Islanders)69 bodů (44+25): Ovečkin (Washington)69 bodů (18+51): Bäckström (Washington)...66 bodů (20+46): Voráček (Philadelphia)...56 bodů (23+33): Hudler (Calgary)...52 bodů (15+37): Palát (Tampa)

Související

Tomáš Hertl, autor: Facebookový profil hráče

Hertl o posledním přestupovém dni přestoupil k obhájcům Stanley Cupu. Nové angažmá mají další tři Češi

Během posledního přestupového dne v rámci kanadsko-americké NHL se uskutečnilo hned několik transferů, přičemž hned čtyři se týkají českých hokejistů. Jeden z nich je pak obzvlášť bombový. Tomáš Hertl mění dres San Jose za ten týmu z Las Vegas. Tuto sezónu tak tedy bude dohrávat za obhájce Stanley Cupu. San Jose opustil i Radim Šimek, míří do Detroitu. Neznamená to však, že v týmu Žraloků nebude český legionář. V tamním brankovišti bude nově k vidění Vítek Vaněček, jenž doposud působil v New Jersey. Jakub Zbořil pak odešel z Bostonu do Columbusu.

Více souvisejících

NHL Michael Frolík (hokejista) David Pastrňák (hokejista)

Aktuálně se děje

před 12 minutami

před 22 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Většina Američanů věří, že Čína využívá TikTok k ovládání občanů v USA

Podle průzkumu agentury Reuters/Ipsos věří většina Američanů, že Čína využívá sociální síť TikTok k formování veřejného mínění v USA. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy