Michálek se trefil počtvrté za čtyři zápasy, Kings postupují

Ottawa - Milan Michálek byl jediným střelcem Senátorů v domácím duelu s Islanders. Prohra 2:1 ovšem Ottawu už téměř vyřadila z bojů o play-off. Z Čechů bodoval také bek Jakub Kindl, jehož Detroit zdolal silný Boston 3:2. Radost z jistoty vyřazovací části má další celek - Los Angeles.

Zraněními oslabená Ottawa nestačila na Ostrovany z New Yorku a prohrou si výrazně zkomplikovala případný postup do vyřazovací části. Aktuálně má kanadský celek 78 bodů a na poslední postupové místo, které stále drží Columbus, tak ztrácí pět bodů.

V zápase se prosadil forvard Milan Michálek, který se trefil počtvrté za poslední čtyři zápasy a celkově tak má na kontě 38 bodů (17+21). V play-off ho ale zřejmě neuvidíme.

O Stanley Cup si naopak chce zahrát Detroit, který porazil vedoucí tým ligy z Bostonu 3:2. Na důležité výhře se jednou asistencí podílel také český bek Jakub Kindl. Pokud Red Wings skutečně uspějí, bude se jednat o jejich 23. účast v play-off v řadě.

Jistotu už má Los Angeles, které si nejlepší šestnáctku pojistilo výhrou 4:0 nad Phoenixem. V Západní konferenci se tak Kings stali už šestým týmem, který může být před závěrečnými koly základní části bez nervů.

Konečné výsledky zápasů NHL za 2. 4. 2014:

Ottawa - NY Islanders 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)Branky: 47. M. Michálek - 18. Bailey, 50. Cizikas

Detroit - Boston 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)Branky: 25. Tatar (Kindl), 52. Jurčo, 53. Nyquist - 17. Boychuk, 42. Söderberg

Anaheim - Edmonton 3:2 (0:0, 0:1, 3:1)Branky: 44. a 52. Perry, 59. Beauchemin - 37. Larsen, 43. Eberle

Los Angeles - Phoenix 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)Branky: 2. Pearson, 23. Doughty, 50. J. Carter, 50. Kopitar

Související

Tomáš Hertl, autor: Facebookový profil hráče

Hertl o posledním přestupovém dni přestoupil k obhájcům Stanley Cupu. Nové angažmá mají další tři Češi

Během posledního přestupového dne v rámci kanadsko-americké NHL se uskutečnilo hned několik transferů, přičemž hned čtyři se týkají českých hokejistů. Jeden z nich je pak obzvlášť bombový. Tomáš Hertl mění dres San Jose za ten týmu z Las Vegas. Tuto sezónu tak tedy bude dohrávat za obhájce Stanley Cupu. San Jose opustil i Radim Šimek, míří do Detroitu. Neznamená to však, že v týmu Žraloků nebude český legionář. V tamním brankovišti bude nově k vidění Vítek Vaněček, jenž doposud působil v New Jersey. Jakub Zbořil pak odešel z Bostonu do Columbusu.

Více souvisejících

NHL Jakub Kindl (hokejista) Milan Michálek (hokejista)

Aktuálně se děje

před 17 minutami

před 42 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy