Mistryně Evropy v golfu byla zavražděna, její tělo našli na hřišti

Ames (USA) - Na hřišti Coldwater Golf Links v americkém Ames bylo nalezeno tělo úřadující amatérské mistryně Evropy v golfu Celie Barquínové. Patrně byla zavražděna.

Podle policejní zprávy objevili náhodní golfisté v pondělí ráno na hřišti opuštěný bag. Tělo Barquínové, jež na konci července ovládla amatérský šampionát v Senici, našla policie nedaleko.

Policisté zadrželi podezřelého Collina Daniela Richardse a objevili i nůž a oblečení od krve. Mladý bezdomovec byl obviněn z vraždy prvního stupně, za což mu hrozí až doživotní trest vězení.

Barquínová, která začala s golfem ve čtyřech letech, žila v USA od 17 let. Na univerzitě v Iowě studovala stavebnictví. "Byla to skvělá studentka a ohromně talentovaná sportovkyně s báječnou budoucností. Nikdy nezapomeneme na její soutěživou povahu a chuť žít," uvedla děkanka Wendy Wintersteenová.

Související

Golf, ilustrační fotografie

Zlatá éra golfu končí? V USA se zavírají se stovky hřišť, hráče už netáhne

Ve Spojených státech hrají golf miliony lidí, od začátku tisíciletí ale jejich počet soustavně klesá. S tím se pojí i rušení golfových hřišť, ročně je to v průměru 200 greenů. Server francouzského deníku L'Humanité tento trend částečně vysvětluje orientací lidí na práci, kvůli které nemají čas na své záliby, ale také celkovými proměnami společnosti.
Tiger Woods

Operovali mu otevřené zlomeniny. Nyní je golfista Tiger Woods ve stabilizovaném stavu

Po úterní těžké autonehodě musel být golfista Tiger Woods hospitalizován s mnohačetným zraněním. Lékaři v losangeleské nemocnici Harbor-UCLA Medical Centre mu museli operovat otevřené zlomeniny a jak se nechal slyšet šéflékař Anish Mahajan, operátéři Woodsovi stabilizovali fraktury v horní a dolní části holenní a lýtkové kosti šrouby.

Více souvisejících

Golf Celia Barquínová (golf) Vražda USA (Spojené státy americké) sport

Aktuálně se děje

před 18 minutami

před 49 minutami

před 58 minutami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Zemřel zakladatel a výrazná osobnost ODS Miroslav Macek

Ve věku 79 let zemřel zakladatel a bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Podle serveru Novinky zemřel ve středu po krátké a těžké nemoci.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy