Dostávám šílené zprávy! Berdych se ohradil proti pomluvám o sázení

Praha – Nejlepší český tenista Tomáš Berdych byl na posledním turnaji ve Washingtonu nasazenou jedničkou, ale skončil už ve třetím kole, kde ho vyřadil Vasek Pospisil. A podle některých fanoušků se o vítězovi nerozhodlo na kurtu, ale v sázkové kanceláři. Český tenista ale okamžitě popřel, že by sázel na své zápasy.

„Dostávám šílené zprávy! Rád bych vám řekl, že můj vztah k sázení je 0. Nezajímá mě a nikdy zajímat nebude! Neznám a nechci znát systém a principy sázení! Tak dost!!!" napsal na svém oficiálním facebookovém profilu Tomáš Berdych.

První negativní ohlasy na výkon Berdycha se objevily po utkání na Wimbledonu, kde česká jednička nezvládla zápas s Čiličem. „Měl jsem vsazeno na Čiliče, ale Tomáš asi také. Ostudný výkon. Vypadalo to, že Berdych vyhrát ani nechtěl. Možná se na sázkách dá vydělat více, než na odměnách pro hráče," uvedl na jednom českém tenisovém portálu uživatel s přezdívkou lejmek.

Tomáš Berdych je v současné době v žebříčku ATP na pátém místě. Na svém kontě má 4 410 bodů, což je pouze o 35 více, než má šestý Miloš Raonič, který vyhrál turnaj ve zmiňovaném Washingotnu. Čtvrtý Stan Wawrinka nasbíral 5 770 bodů.

Související

Berdych, Tomáš

Berdych se o víkendu rozloučí s tenisovou kariérou! Naposledy se ukáže v Londýně

Už delší dobu se mluvilo o tom, že se kariéra českého tenisty Tomáše Berdycha blíží ke svému konci. Ve středu se veřejnost definitivně dozvěděla, pkdy se tak stane. Bude to v sobotu 16. listopadu, kdy se nejlepší tuzemský tenista z posledních let objeví během Turnaje mistrů v Londýně a naposledy tam tak zamává fanouškům bez toho, aniž by tam odehrál jediný zápas. Tuto informaci ve středu potvrdil pro Blesk Berdychův otec Martin.
Berdych, Tomáš

Australian Open, 3. den: Berdych s Kvitovou pokračují grandslamem v Melbourne jako nůž s máslem. Dál nepokračují Anderson s Bertensovou

Melbourne - Turnaj zatím největším českým hvězdám vychází dokonale. Jak Tomáš Berdych, tak i Petra Kvitová i ve druhém kole australského grandslamu ukázali, že jejich výkon z kola prvního nebyl náhodný. Že se po návratu na kurty daří Tomáši Berdychovi, to zblízka poznal Nizozemec Robin Haase, který se během zápasu zmohl pouze na sedm vyhraných her a z Melbourne byl tak nakonec vyprovozen Tomášem Berdychem 1:6, 3:6 a 3:6. Snadno proklouzla do 2. kola i Petra Kvitová, jejíž sílu pro změnu poznala 6:1 a 6:3. Kdo však z českých reprezentantů dál v turnaji nepokračuje, tak tím je Markéta Vondroušová, jelikož nestačila na Petru Martičovou, se kterou prohrála 4:6 a 5:7. Z turnaje venku jsou už po druhém kole některé zahraniční hvězdy. Tak třeba jedna z favoritek ženského pavouka Kiki Bertensová překvapivě vypadla, když s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, nacházející se aktuálně na 44. místě žebříčku WTA, prohrála 6:3, 3:6 a 3:6. Stejně už na úspěch na letošním Australian Open nemůže myslet ani světová pětka mezi muži Kevin Anderson, pro nějž bylo konečnou stanicí střetnutí s Francesem Tiafoem.

Více souvisejících

Tomáš Berdych tenis, tenisové turnaje

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Andrej Babiš (ANO)

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

včera

1. máj

Svátek práce se slaví již 135 let. Jak se za tuto dobu proměňovala jeho podoba?

Na první květnový den připadá Svátek práce, který není jenom státním svátkem, ale i tím mezinárodním. Jeho historie sahá až do roku 1889, kdy byl jiný, než se prezentoval v dobách komunistického režimu. Povinné prvomájové průvody doprovázené budovatelskými slogany, oslavami pracovních úspěchů a stranickými představiteli na tribunách měly s původní myšlenkou svátku pramálo společného. 

včera

Počasí: Česko zasáhl silný vítr. Meteorologové vydali výstrahu

Meteorologové vydali výstrahu před silným větrem. Ten bude podle ČHMÚ.cz řádit na části území až do zítřejšího večera.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy