Příští tenisová sezóna určitě bez Kristýny Plíškové. Oznámila, že čeká potomka

Až začne příští tenisová sezóna, z českého pohledu bude o jednu českou hráčku chudší. Dvojče bývalé světové jedničky Karolíny Plškové Kristýna totiž v pondělí večer na svém Instagramu fanouškům oznámila radostnou novinu. Je totiž těhotná.

Jen pro připomenutí. Česká tenistka již nějaký ten čas žije po boku fotbalového obránce pražské Sparty Dávida Hancka, se kterým se navíc letos v létě zasnoubila, a právě k fotce s ním na Instagramu uvedla následující větu: "Poslední Vánoce ve dvou."

Co se týče dalších plánů devětadvacetileté tenistky, tak ty jsou zatím ve hvězdách.

Dodejme, že zatímco během své dosavadní kariéry Kristýna Plíšková triumfovala ve dvouhře na okruhu WTA pouze jednou a to v roce 2016 v Taškentu, v deblu je daleko úspěšnější, neboť v této disciplíně vyhrála hned pět turnajů. Aktuálně se česká hráčka bnachází až na 146. místě světového žebříčku WTA, přičemž nejvýše byla na pětatřicáté pozici a to v roce 2017.

Související

Linda Nosková

Nosková se postarala o největší senzaci na Australian Open. Ve 3. kole vyřadila světovou jedničku

Na prvním grandslamu sezóny Australian Open už nebude pokračovat ženská světová jednička, Polka Iga Šwiateková. Čtyřnásobnou grandslamovou šampionku totiž dokázala česká reprezentantka Linda Nosková ve 3. kole tohoto turnaje v Melbourne vyřadit, když po dvou hodinách a 22 minutách vyhrála po třech setech 3:6, 6:3 a 6:4. Jde o životní triumf pro teprve devatenáctiletou rodačku ze Vsetína, pro kterou se jedná o vůbec premiérovou účast na Australian Open mezi seniorkami.

Více souvisejících

tenis Kristýna Plíšková (tenistka)

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 47 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 4 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Změny počasí tvrdě dopadají na celou planetu. Jeden region ale trpí víc než jiné

Asie byla v roce 2023 regionem s největším počtem katastrof způsobených klimatickými a povětrnostními jevy na světě, uvedla Světová meteorologická organizace (WMO) s tím, že hlavní příčinou úmrtí a majetkových škod byly záplavy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy