V Los Angeles udělali pitvu Whitney Houston

Los Angeles - Soudní lékař provedl pitvu americké zpěvačky Whitney Houston, která o víkendu zemřela v Los Angeles. Její výsledky úřady zatím nezveřejnily, informuje v pondělí agentura AFP a stanice Fow News.

Úřad losangeleského koronera uvedl, že nenašel "žádné známky násilného činu". Další informace ale nesdělil. "Nebudu komentovat žádné zprávy o lécích nebo předpisech. Jak jsem řekl, je to z bezpečnostních důvodů," řekl Ed Winter, zástupce hlavního losangeleského koronera.

Příčina smrti nebude zveřejněna dřív, než se uskuteční dodatečné toxikologické testy. To by mohlo trvat šest až osm týdnů.

Americká média informovala, že podle pitvy měla Whitney Houston v plicích vodu. Server TMZ věnující se celebritám s odvoláním na nejmenovaný soudní zdroj uvedl, že Houston mohla během koupele usnout nebo upadnout do bezvědomí a utopit se.

Úřady nicméně podle TMZ dosud nezjistily, zda slavná zpěvačka zemřela předtím, než se její hlava ponořila pod vodu, nebo jestli se utopila. Zdroje, jež TMZ cituje, sdělily, že stále existuje možnost, že Houston byla mrtvá ještě dřív, než skončila pod vodou.

Whitney Houston zemřela v sobotu 11. února ve věku 48 let. Její tělo našel bodyguard v koupelně čtyřpokojového apartmá hotelu Beverly Hilton v Beverly Hills. Zpěvačka byla nalezena ve vaně. Server TMZ, že na zemi koupelny byly rozházeny různé krabičky od prášků a pilulky.

Související

Bobbi Kristina Brownová, dcera Whitney Houston

Za nejasných okolností zemřel Nick Gordon, zavinil smrt dcery Whitney Houston

Třicetiletý muž, jemuž soud přiřkl zodpovědnost za smrt jediné dcery zpěvačky Whitney Houston, byl nalezen mrtvý. Agentuře AFP to potvrdil advokát Nicka Gordona, aniž upřesnil, zda jeho klient odešel ze světa dobrovolně, či nedobrovolně. Předčasně zemřela v roce 2012 ve svých 48 letech i sama Whitney Houston, když utonula ve vaně hotelového apartmá v Beverly Hills.
Bobbi Kristina Brownová, dcera Whitney Houston

Zemřela dcera zpěvačky Whitney Houstonové (†22)

Atlanta (USA) - Jediná dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové, která byla před půl rokem nalezena bezvládná ve svém bytě v Atlantě, zemřela. Oznámila to dnes agentura AP s odvoláním na prohlášení rodiny. Bobbi Kristině Brownové bylo 22 let.

Více souvisejících

Whitney Houston

Aktuálně se děje

před 11 minutami

před 48 minutami

před 1 hodinou

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Kaliňák: Ficova zranění jsou rozsáhlá. Mnoho věcí se bude muset znovu naučit

Slovenský ministr obrany Robert Kaliňák dnes na tiskové konferenci uvedl, že rozsah zranění u premiéra Roberta Fica, která byla způsobena čtyřmi střelnými ranami vypálenými atentátníkem, je tak rozsáhlý, že odpověď organismu může být ještě náročná. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy