Žena porodila dvojčata třikrát během čtyř let

Tel Aviv - Šestadvacetiletá Afat Ajášová z Izraele porodila potřetí během čtyř let dvojčata. Mladá matka uvedla, že i její tchyně pochází z dvojčat. Jinak ale o podobných případech v rodině neví.

Žena z okolí města Kasaria naposledy před dvěma dny porodila chlapce a dívku, potvrdila dnes podle agentury DPA mluvčí nemocnice v pobřežním městě Hadera. Všechna dvojčata jsou dvojvaječná, a tudíž neidentická.

Novorozenci mají starší čtyři sestřičky ve věku tři a čtyři roky. Matka a její muž Saíd Ajáš jsou prý z tolika dětí velmi šťastní. "V našem domě je dost místa pro všechny," konstatovala ještě trochu vyčerpaná matka.

Žena vždy otěhotněla bez umělého oplodnění, řekl primář porodnice Chaim David. "Pravděpodobnost takové série je jedna ku pěti milionům," řekl David.

Související

narozené miminko

V USA se narodila dvojčata z embryí, která byla zmražená 30 let

Ve Spojených státech se v říjnu narodila dvojčata z embryí, která lékaři při mimoděložním oplodnění vytvořili před 30 lety. Pravděpodobně tak jde o nejdéle zmražená embrya, která pak matka při asistované reprodukci úspěšně donosila a porodila. Informuje o tom server BBC.

Více souvisejících

Dvojčata děti Izrael

Aktuálně se děje

před 11 minutami

před 20 minutami

před 43 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy