Násilné útoky migrantů: Ze známého pařížského parku se stalo velmi nebezpečné místo

Francouzská policie zadržela tři nelegální migranty, údajně pocházející z Egypta, kteří v nechvalně proslulém Boulogneském lesíku v Paříži terorizovali transgender prostitutky.

Tři muži, kteří mají kolem 20 let, tvrdí, že pocházejí z Egypta, neměli ovšem žádné doklady, které by to dokazovaly. Policistům řekli, že jsou bezdomovci, kteří žijí v ulicích francouzského hlavního města, píše list Le Parisien  .

Podle obvinění v nechvalně proslulém parku, kde se v noci scházejí nejen lehké děvy, ale i narkomani, přepadli a okradli několik osob. Policie uvedla, že obdržela zprávu o útoku na transgender prostitutky v neděli asi v 22:45. Muži údajně své oběti zbili holemi a pak je okradli.

Krátce poté policisté začali pronásledovat tři egyptské migranty, když je dopadli, našli u jednoho z nich bezdrátový reproduktor spolu s pár bot na vysokém podpatku, další dva muži u sebe pak měli zbraně.

Média také připomínají, že k incidentu došlo méně než rok po vraždě transgender prostitutky Vanesy Camposové z Jižní Ameriky, kterou skupina migrantů zastřelila. Také tato skupina útočila na prostitutky, které okrádala přímo v Boulogneském lesíku.

Diane Leriche, spolupředsedkyně skupiny d'Acceptess-Transgenre , která poskytuje pomoc transgend prostitutkám, komentovala situaci v parku slovy: „Od smrti Vanessy se v Boulogneském lesíku vůbec nic nezměnilo. Stále jsou tam gangy mužů,, které je terorizují. Je to jejich každodenní život.“

Nejsou to ale jen transsexuálové, kteří v Paříži čelí podobným útokům. Stejné zkušenosti mají i homosexuálové. V loňském roce v tamní na městské hromadné dopravě několik mladých mužů zaútočilo  na lesbický pár a později došlo hned ke třem homofobním útokům  v rozmezí tří dnů.

Související

Francouzský herec Gérard Depardieu

Slavný herec Gérard Depardieu byl ve Francii zadržen

Slavný francouzský herec Gérard Depardieu byl v pondělí zadržen pařížskou policií, uvedla BFMTV. Kriminalisty zajímají případy dvou žen, které hvězdu světové kinematografie obvinily ze sexuálního napadení během natáčení filmů v posledních deseti letech. Depardieu je ve vazbě od osmi hodin ráno, vinu dlouhodobě odmítá. 

Více souvisejících

Francie Imigranti z Afriky a Blízkého Východu Násilí Paříž transgender Prostituce

Aktuálně se děje

před 25 minutami

před 34 minutami

před 1 hodinou

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy