Skandál na MS ve fotbale: Robbie Williams poslal miliardu lidí do...

Moskva - Hlavní hudební hvězdou zahajovacího ceremoniálu fotbalového mistrovství světa v Rusku byl populární britský zpěvák Robbie Williams. Nikdo ale nečekal, jak se nakonec celé vystoupení zvrtne.

Ještě před zahajovacím ceremoniálem se zpěvák nechal slyšet, že je nadšený, že na něj čeká tak výjimečné vystoupení. "V kariéře jsem toho zažil hodně, ale zahájit mistrovství světa na stadionu pro 80 tisíc lidí a před zraky milionů fanoušků u obrazovek, to je dětský sen," citují Williamse oficiální stránky FIFA.

Zpěvák následně všechny pozval na "nezapomenutelnou show." A jak se ukázala, mnoho lidí na ni opravdu nezapomene. Konkrétně jedna miliarda, tolik lidí totiž podle webu Daily Mail sledovalo zahajovací přenos. 

Zpěvák nejprve zazpíval svůj hit "Let me entertain you" a poté přednesl duet s ruskou operní zpěvačkou Aidou Garifullinovou v písni "Angels". Poté, co odzpíval i třetí píseň, ale udělal něco, co nikdo nečekal.

Zpěvák na kameru všem lidem sledující jeho vystoupení ukázal zdvižený prostředníček. Tímto gestem je tak poslal do...patřičných míst. A nikdo nechápe proč.

Internet okamžitě zaplavila lavina kritických příspěvků, které toto gesto odsuzují. Zpěvák si tak po povedeném vystoupení proti sobě poštval velkou spoustu lidí.

Související

Robbie Williams

Válka celebrit: Robbie Williams provokuje slavného kytaristu? Přišlo bizarní udání

Zpěvák Robbie Williams údajně provokuje svého souseda, kytaristu Jimmyho Page, kvůli jejich dlouholetému sousedskému sporu o bazén. Úřady Williamsovi v prosinci stavbu rozsáhlého sklepení s bazénem v londýnské luxusní čtvrti podmínečně povolily navzdory Pageovým námitkám. Nedlouho poté podle listu The Daily Telegraph dostali úředníci stížnost na to, že si Williams ve snaze naštvat souseda pouští nahlas hudbu odvěkých rivalů Pageovy kapely Led Zeppelin.
Robbie Williams

Sousedské spory se týkají i celebrit. Robbie Williams a Jimmy Page se přou kvůli bazénu

Londýn - Bývalý kytarista skupiny Led Zeppelin Jimmy Page v úterý zaznamenal malé vítězství v táhlém sousedském sporu se zpěvákem Robbie Williamsem ohledně výstavby na Williamsově pozemku. Londýnské úřady odložily schválení plánu vyhloubit u Williamsova domu rozsáhlé sklepení s bazénem, informovala britská média. Page má za to, že výkop by nenávratně poškodil jeho rezidenci.

Více souvisejících

Robbie Williams fotbalové mistrovství světa (FIFA World Cup) FIFA

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 37 minutami

před 38 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Uprchlíci z Ukrajiny se registrují v Česku.

Ukrajinské migranty Česko potřebuje. Vyplácí se nám

Nepřijímat migranty – ani ty z oblastí válečných konfliktů, ani ty ekonomické, zkrátka nikoho. Takové hlasy se ozývají ze širokého spektra rádoby vlasteneckých či populistických stran. Takové tunelové vidění ale zcela ignoruje fakta a ekonomickou realitu. Data ukazují, že se migrace Česku vyplácí.

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

Princezna Kate si prochází peklem, tvrdí osoba blízká manželce prince Williama

Princ William se již vrátil k povinnostem člena britské královské rodiny, ale jeho žena zůstává v ústraní. Princezna Kate bojuje s blíže nespecifikovaným typem rakoviny. Podle osoby blízké princi a princezně si pár prochází těžkým obdobím. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy