Na Chomutovsku se srazily kamiony, jeden řidič zemřel. Silnice je uzavřena

Jeden člověk zemřel při srážce dvou kamionů, která dnes ráno uzavřela na Chomutovsku poblíž obce Hora Svatého Šebestiána silnici číslo 7 směřující do Německa. Objízdnou trasu po souběžné silnici dočasně zablokovala další dopravní nehoda. Uvedli to policejní mluvčí Irena Pilařová a mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Kamiony se srazily krátce po 05:00. Při nehodě také unikla nafta. "Po neúspěšné resuscitaci a přes veškeré úsilí lékařů osoba na místě zemřela," uvedl Voleník.

Z důvodu vážné dopravní nehody 2 nákl. vozidel UZAVŘENA SILNICE Č. 7 U HORY SVATÉHO ŠEBESTIÁNA. Doprava odkláněna na souběžnou silnici. Doporučujeme se trase vyhnout po silnici č. 13 – Teplice, Karlovy Vary. Uzavírka plánovaná až do 11. hodiny.

— Policie ČR (@PolicieCZ) 19. února 2019

Policie doporučuje uzavírku objet po silnici číslo 13 směrem na Karlovy Vary nebo na Teplice. "Doprava je odkláněna také po staré silnici na Německo, ale té je lepší se vyhnout, protože je úzká. Uzavírka potrvá zřejmě až do 11:00," řekla Pilařová.

Související

Nehoda kamionu uzavřela D8

Nehoda kamionu uzavřela dálnici D8 u Prahy

Provoz na dálnici D8 poblíž Veltrus na Mělnicku byl dnes ráno obousměrně přerušen kvůli havárii kamionu přepravujícího krávy. Zvířata musí být přemístěna z havarovaného vozidla. Později byla dálnice ve směru na Ústí nad Labem otevřena, ve směru na Prahu ale zůstává mezi exity 9 Úžice a 18 Nová Ves uzavřena.

Více souvisejících

Nehody kamiónů chomutov Dopravní nehody Policie ČR

Aktuálně se děje

před 14 minutami

před 45 minutami

před 54 minutami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Zemřel zakladatel a výrazná osobnost ODS Miroslav Macek

Ve věku 79 let zemřel zakladatel a bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Podle serveru Novinky zemřel ve středu po krátké a těžké nemoci.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy