Průvod odborářů vedený Zavadilem krouží kolem sněmovny

Praha - Stovky lidí demonstrují v úterý před budovou Poslanecké sněmovny, protest je namířený proti současné koaliční vládě. Průvod, který krouží kolem sněmovny, vede předseda Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) Jaroslav Zavadil.

V průvodu je kolem pěti stovek lidí. Většina z nich drží v rukou transparenty s nápisy "Stop vládě", "Fuj" nebo "Koryta nebo voliči?", někteří troubí nebo pískají. Část demonstrujících se chystá sledovat úterní hlasování o nedůvěře vládě Petra Nečase (ODS) přímo v budově dolní parlamentní komory.

"Galerie je volná, kdo se chce jít podívat, jak to tady chodí, může dovnitř," vyzval demonstrující Zavadil.

Ten už minulý týden poté, co ČMKOS předčasně opustila jednání tripartity, upozornil, že odboráři plánují několik protivládních demonstrací. Je tak možné, že úterní protest je prvním z řady připravovaných průvodů.

Související

Jaroslav Zavadil /ČSSD/ v Poslanecké sněmovně

Výrazné přilepšení k důchodu? Něco se chystá

Praha - Zhruba 4,5 milionu lidí, kteří myslí na důchod a mají penzijní připojištění se státním příspěvkem, má šanci dostat výraznou podporu. Nově by totiž mohli uplatnit úlevu na dani ve výši až 3 600 korun ročně.
Jaroslav Zavadil

Dar pro Zavadila od kolegů? Trenýrky s přirozením

Praha - Sedmdesáté narozeniny bude bývalý odborářský boss a nyní poslanec ČSSD Jaroslav Zavadil slavit až za pár dní. Již nyní ale měl párty pro kolegy ze sociální demokracie a mezi dary se objevil opravdový skvost. Trenýrky s mužským údem.

Více souvisejících

Jaroslav Zavadil

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy