Zděšený Tluchoř: Bojím se, ODS může skončit!

Brno – Jak vidí budoucnost Občanské demokratické strany Petr Tluchoř? Podle jeho slov se o tom rozhodne právě na letošním volebním kongresu, který probíhá tento víkend.

„Bojím se, že skončí," uvedl „rebelující" Petr Tluchoř k budoucnosti ODS, pokud bude na kongresu podpořen stabilizační balíček. Je přesvědčen, že strana nemůže žít jen v udržovacím režimu. Dle Tluchoře je nutné, aby se ze strany občanských demokratů stala opět pravicová strana.

Související

Petr Nečas

Kauza údajných trafik: Nečas a jeho manželka byli zproštěni viny

Soud dnes zprostil viny z podplácení bývalého premiéra Petra Nečase (ODS), jeho manželku Janu (dříve Nagyovou) i někdejšího náměstka ministra zemědělství Romana Bočka, a to v kauze tzv. trafik pro trojici poslanců ODS. Podle verdiktu se nepodařilo prokázat, že se skutek popsaný v obžalobě vůbec stal. Soud zároveň zastavil stíhání Nečasové, které se týkalo nezdanění luxusních darů od politiků a lobbistů.

Více souvisejících

Petr Tluchoř Petr Nečas ODS

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy