Peake je psychicky narušená? Protože nestydatost to prý není

Praha - Senátor za SPOZ Vladimír Dryml se ostře pustil do předsedkyně LIDEM Karolíny Peake. Naštvalo ho dosazení studenta do dozorčí rady Budvaru.

"Dosadit mladého studenta, svého vlastního asistenta, do dozorčí rady státního podniku Budějovický Budvar je plivanec do tváře všem občanům České republiky, kteří pouze bezradně přihlížejí šíleným zákonům kabinetu Petra Nečase," uvádí Dryml s tím, že tento krok pouze korunuje působení LIDEM ve vládě.

Senátor, který z ČSSD přeběhl k Zemanově SPOZ, si rýpl i do trafik pro členy ODS. "V dnešní nelehké době, kdy všichni čekají na nové parlamentní volby jako na smilování, je skandál s rozdělováním trafik pro členy ODS už tak dost velkou potupou pro všechny občany," uvádí.

Krok Peake považuje ale za ještě horší. Sama rozdělování pozic ve státních podnicích kritizovala a teď jedno dohodila svému asistentovi. Pavla Kotrbu, který má v dozorčí radě usednout, označuje za "nedostudovaného kluka".

"Takové chování už se snad ani nedá nazývat nestydatost nebo amorálnost, z lékařského hlediska už toto spíše souvisí přímo s nějakým druhem psychické poruchy. Paní Peake je ve svých intrikách už natolik mimo realitu, že už ani nehodlá maskovat svůj zájem o veřejné peníze," uzavírá.

Související

Více souvisejících

Vladimír Dryml Miloš Zeman budvar

Aktuálně se děje

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Ilustrační foto

Zlevňování se nekoná. Ceny spotřebitelských výrobků v Česku opět rostou

Ceny spotřebitelských výrobků v Česku v dubnu vzrostly o 2,9 procenta ve srovnání s předchozím rokem, což představuje zrychlení oproti březnovému dvouprocentnímu nárůstu. Hlavními tahouny inflace byly ceny potravin, alkoholu a pohonných hmot. Vyplývá to z údajů zveřejněných Českým statistickým úřadem (ČSÚ). V porovnání s předchozím měsícem se spotřebitelské ceny v dubnu zvýšily o 0,7 procenta.

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Vladimír Putin na ekonomickém fóru ve Vladivostoku

Rusko se připravuje na válku s NATO? Odvolání Šojgua z funkce ministra naznačuje, co Kreml chystá, tvrdí ISW

Podle analýzy amerického Institutu pro výzkum války (ISW) navrhnutí Andreje Belousova, dosavadního prvního místopředsedy ruské vlády a ekonoma, na post ministra obrany naznačuje, že prezident Vladimir Putin podniká kroky směřující k mobilizaci ruské ekonomiky a zbrojního průmyslu pro potenciálně dlouhodobý konflikt na Ukrajině a možnou budoucí konfrontaci s NATO. 

před 9 hodinami

Navzdory bojovnému srdci Poláci nestačili na zkušenější Švédy, alpské derby nabídlo jedenáct branek

Po vyrovnané boji s Lotyši narazili Poláci ve svém druhém zápase na letošním MS na daleko těžšího soupeře a to Švédy. Přestože ani tentokrát našim severním sousedům nechybělo vedle hlasité podpory z hlediště Ostravar Areny podobě nadšení jako proti pobaltskému soupeři, kvalita v jednotlivých hokejových dovednostech byla znát. Seveřané rozhodně nehráli na plný plyn, ale i v poněkud utlumeném režimu si dokráčeli za pohodovou výhrou 5:1 a k dosavadním třem bodům si tak připsali další tři. To v Praze se favorizovaným Švýcarům nerodilo očekávané vítězství vůbec lehce. Alpské derby nabídlo jedenáct branek, přičemž tu rozhodující vstřelili Švýcaři až v poslední minutě základní hrací doby. 

Zdroj: David Holub

Další zprávy