Paulczynski (ODS): Zbláznil se Paroubek? Nebo Topolánek?

Praha - V médiích se objevila zpráva, že se Paroubek tajně sešel s Topolánkem.

Na Aktuálně se ve 13,34 objevila zpráva, že se Paroubek tajně sešel s Topolánkem. Modrobýček s Moudrým Pastýřem (řečeno s králem blogu Pochem) se sešli k rozhovoru mezi čtyřma očima.

Dva nesmiřitelní rivalové, z nichž jeden připravil toho druhého o premiérský post, se v utajení sešli v jedné z pražských restaurací. Téma jejich setkání ale bylo podle zjištění Aktuálně.cz s politikou spojeno jen okrajově, byť se volby blíží. Topolánek se komentování schůzky vyhnul se slovy: Pište si, co chcete. Paroubek ji na dotaz Aktuálně.cz potvrdil. Spolupracovníci obou politiků se přitom shodli: šlo o iniciativu Jiřího Paroubka a nešlo o politiku. "Pozval Topolánka poté, co se jej ODS zbavila. Chtěl mu tím jen vyjádřit lidskou podporu, s politikou to v zásadě nemělo nic společného," uvedl spolupracovník Paroubka.

Hergot, že by pan Jiří v nové roli empaticky lítostivého utěšitele?

Tedy vážení, tady se někdo zbláznil. Buď jeden, nebo druhý, nejspíš oba. Nebo "sa volačo pripravuje" a až se to dozvíme teprve nám vylezou "augle jak tenisáky". Jak říkal jeden můj učitel: Všechno se děje, protože tomu někdo chce.

Jyrkovi rozumím. Je to další marketingová hra Kluků oranžových. Vrazit klín do strany modrobýčků. Jenom nerozumím Myrkovi, co si může povídat s pánem, jehož oražovo-populistická strana nastavuje do voleb osvědčený program jsme proti všemu co se nám nelíbí. Vždyť nedávno se jim nejvíc nelíbil právě on.

Přece si nelze přátelsky povídat s člověkem, který mne uštval k politické smrti ( i když jsem si tak trochu přispěl i sám)  na téma které mají pro oranžovoovce: nelíbí se nám např. moc práce, nedostatek peněz, bohatí lidé, platit za dopravu, za doktora, v obchodě. Nelíbí se nám poslouchat šéfy, učitele. Nelíbí se nám nájemné, živit své děti, chodit do práce vůbec.

A kterým Moudrý Pastýř proto slíbí:  zkrácení pracovní doby, hodně placeného volna, vysoké mzdy, zdanění bohatých, dotované jízdné, zdravotnictví zdarma, zákoník práce,který posílí práva pracujících, regulované nájemné nafurt, porodné, přídavky na děti někilkanásobné, podpory v nezaměstnanosti, hodinky s vodotryskem, pečené holuby do huby a modré z nebe. .

Co v takové společnosti proboha dělá donedávna vrchní modrobýček? Proč sedí v hospodě s Moudrým Pastýřem který vydává  zoufalé oranžové předvolební sliby 13.čtvrtdůchodů, pastelkovného a já nevím čeho?

A tak se jako člen ODS ptám: co proboha dělá vedení ODS? Kdo vlastně řídí modrobýčí politickou scénu, pánové z vedení ODS? Přece není možné, abychom se dozvídali od Sabiny Slonkové, která miluje ODS jak osinu v oné, že se bývalý šéf Modrobýčků paktuje s Moudrým Pastýřem. Ledaže by měl specielní úkol.

Nu uvidíme, jak pravil ten slepý co šel do kina. A šlápl do oného. Jen abychom do toho nešlápli taky.

Autor: Paulczynski.cz

Související

Více souvisejících

Petr Paulczynský Mirek Topolánek Jiří Paroubek

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Vracet uprchlíky na Ukrajinu? Polsko je pro, Maďarsko to dělat nehodlá

Maďarsko nevydá uprchlíky Ukrajině a nezkoumá ani to, zda se jich týká branná povinnost, uvedl pro komerční televizi ATV maďarský vicepremiér Zsolt Semjén.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy