Mareš perlil na Andělech. Nejvíc to schytal Zeman

Praha – Hudební ceny Anděl pro tento rok znají své majitele. Přestože jde o akci hudební, moderátor Leoš Mareš si neopustil několik společenských a politických narážek, některé diváky pobavily, jiné ne. Nezapomněl si rýpnout ani do prezidenta a dokonce i do Islámského státu

Jeden z nejznámějších českých moderátorů si nebral servítky. V průběhu večera se pustil nejen do hudebních osobností. „Možná by vás zajímal žebříček nejvíce vydělávajících skupin v Českou, je to zajímavé porovnat s tím, kdo byl nominovaný. Takže skupina Kryštof 12 milionů, druhé místo Lucie 25 milionů, první místo Blanka 38 miliard," rýpnul si do nejznámějšího českého tunelu Mareš.

Moderátor se nesoustředil jen na domácí prostředí. Při vyhlašování objevu se Mareš zamyslel nad tím, co to vlastně znamená, když se řekne Startup. „Našel jsem, že Startup je pojem označující nově vznikající projekt či začínající firmu často ještě ve fázi tvorby podnikatelského záměru. A n nějaké jiné anketě prý byl za startup roku 2014 vyhlášen Islámský stát. To podle mě není dobrá volba," řekl průvodce večerem.

Když došlo na téma Eurovize, tedy hudební soutěž pořádanou členy Evropské vysílací unie, zaperlil Mareš znovu. „Já jsem měl svého kandidáta. Když jsem slyšel, že loni to vyhrála Conchita Wurst, to je ten muž, který předstírá, že je žena, tak jsem si říkal, že za nás by mohl soutěžit muž, co předstírá, že je prezident. Ale já nebyl ten, který vybral, do nás bude reprezentovat za Česko," řekl Mareš s tím, že letos bude Českou republiku zastupovat Marta Jandová a Václav Noid Bárta.

Související

Více souvisejících

Leoš Mareš Miloš Zeman andělé (hudební akademie)

Aktuálně se děje

před 30 minutami

před 39 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy