Hlasujte a vyhrajte: V soutěži „Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy 2013“ a „Primátor/Starosta Čech a Moravy 2013“

Praha - Kromě užitečných informací o Čechách a Moravě na portálu czregion.cz naleznete prezentace měst a obcí doplněné fotografiemi, údaje o krajích Česka, turistické informace, prezentace škol, fotogalerie. Na portálu jsou zajímavé sekce, jako např..: Kdo je kdo v Česku?, Nejkrásnější místa v Česku, Víte, že ...?, Představujeme primátora/starostu, Úspěšné projekty měst a obcí. Každý zájemce o informace z oblasti turismu zde může vyhledat ubytovací a stravovací zařízení, koupaliště, wellness, sportovní zařízení, golfové kluby a typy na výlety. Portál je pravidelně aktualizován a doplňován o akce, aktuality a obecné informace z regionů.

Soutěž o Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy 2013

Již šestým rokem portál CZREGION vyhlašuje soutěž o Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy. Soutěž, kterou si oblíbila široká veřejnost, se těší velkému zájmu. V. ročník soutěže probíhá od 1. 4. 2013 od 12. hod. do 31. 10. 2013 do 12. hod.

Soutěž je určena pro všechny, kteří mají zájem podpořit města a obce Čech a Moravy. Hlasovat za město/obec lze pomocí hlasovacího banneru, který je umístěn pod prezentacemi měst a obcí. Po přidání hlasu se městu/obci přičte jeden hlas. Rozhodnout se může každý individuálně. To znamená, že můžete hlasovat podle svého bydliště, sympatií nebo si vyberete místo, kde se vám líbí.

Pravidla soutěže:

Soutěží se v kategoriích Nejkrásnější město Čech a Moravy 2013 a Nejkrásnější obec Čech a Moravy 2013.

1.) Do soutěže se mají právo přihlásit osoby prostřednictvím internetu na www.czregion.cz.

Hlasovat mohou pouze registrovaní uživatelé. Každý uživatel musí mít kompletně vyplněny údaje.

2.) Hlasovat pro jedno a totéž město/obec je možné maximálně jedenkrát za hodinu (to znamená, že jedno a totéž město/obec dostane od jednoho hlasujícího maximálně 24 hlasů denně). Hlasovat můžete pro více měst a obcí v průběhu jedné hodiny.

Hlasujte kliknutím na "Přidej hlas" v hlasovacím zařízení pod prezentací města/obce.

3.) Zvítězí město/obec, které získá nejvíce hlasů.

-------------------------------------------------------------------------------------------Soutěž o Primátora/Starostu Čech a Moravy 2013

Již třetím rokem portál CZREGION přináší doplňkovou soutěž o Primátora/Starostu Čech a Moravy. Soutěž probíhá od 1. 4. 2013 od 12. hod. do 31. 10. 2013 do 12. hod.

Soutěží se v kategoriích Primátor Čech a Moravy 2013 a Starosta Čech a Moravy 2013.

Pokud máte zájem podpořit svého primátora/starostu, zašlete prosím krátký popis s kladnými aktivitami a úspěšnými projekty, které provedl pro Vaše město/obec.

Popis lze zaslat pomocí banneru, který je umístěn pod každou prezentací města/obce.

Pro zaslání popisu musíte být zaregistrován a přihlášen na portálu czregion.cz.

Na konci soutěže bude ze všech zaslaných popisů - podpůrných hlasů vybrán primátor/starosta, který svými aktivitami a uskutečněnými projekty nejvíce přispěl k rozvoji města nebo obce.

Výhry a ceny:

Vítězných 10 měst a 10 obcí získá:

1. – 3. MÍSTO

Celostátní propagace v médiích, dárkový balíček, grafický banner o městě/obci na portálu CZREGION v sekci města/obce po dobu 4 měsíců, propagační materiály a diplom.

4. - 10. MÍSTO

Celostátní propagace, rozšířená prezentace na portálu CZREGION, propagační materiály a diplom.

Vítězný Primátor a Starosta získá:

- celostátní propagace v médiích- rozšířená prezentace na portálu CZREGION- propagační materiály- pohár pro vítěze- diplom

 

Ceny pro hlasující:

I letos se organizátoři rozhodli podpořit hlasující v soutěži zajímavými výhrami. Každý přihlášený uživatel, který hlasuje, se dostává do slosování o měsíční výhru. Čím více hlasů uživatel odevzdá, tím má větší šanci na úspěch.

POZOR! Každý měsíc z pomezi hlasujících losujeme jednoho výherce hodnotných cen:

- pobyt pro dvě osoby na dvě noci / věcná cena

Hlasující, který přidá po dobu soutěží nejvíce hlasů, získá dárkový balíček.

Všechny ceny na adrese: www.czregion.cz/souteze/2013/ceny-do-soutezi-darovali

Hlavními partnery soutěží jsou:

areaprint Czech Republic s.r.o. – realizátor digitálního tisku, Motomax s.r.o. – MaxReklama – reklamní agentura a tiskárna, Sympakt trade s.r.o. – prodej sportovních potřeb a trofejí

Mediálními partnery soutěží jsou:

Blik TV – hanácká televize, EuroZprávy.cz – zpravodajský server, Railreklam s.r.o. – reklamní agentura

Výhry pro hlasující věnovala následující ubytovací zařízení:

greenYacht Hotel & Restaurant – Praha, Hotel Babylon - Liberec, Hotel Panon - Hodonín, Penzionek Šumperk - Šumperk, Ubytování U lamy – Krásná Lípa

Více informací na www.czregion.cz/souteze/2013

Související

Městys Holany

Konec soutěží "Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy 2014" a "Primátor/Starosta Čech a Moravy 2014" na portálu CZREGION.CZ

Praha - Kromě užitečných informací o Čechách a Moravě na portálu naleznete prezentace měst a obcí doplněné fotografiemi, údaje o krajích Česka, turistické informace, prezentace škol, fotogalerie. Na portálu jsou zajímavé sekce, jako např..: Kdo je kdo v Česku?, Nejkrásnější místa, Víte, že ...?, Představujeme primátora/starostu, Úspěšné projekty měst/obcí. Každý zájemce o informace z oblasti turismu zde může vyhledat ubytovací a stravovací zařízení, koupaliště, wellness, sportovní zařízení, golfové kluby a typy na výlety. Portál je pravidelně aktualizován a doplňován o akce, aktuality a obecné informace z regionů.
Soutěž o nejkrásnější město a obec Čech a Moravy 2014

Soutěž o Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy 2014

Praha - Již sedmým rokem portál CZREGION vyhlašuje soutěž o Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy. Soutěž, kterou si oblíbila široká veřejnost, se těší velkému zájmu. VI. ročník soutěže probíhá od 01. 04. 2014 od 12. hod. do 31. 10. 2014 do 12. hod.

Více souvisejících

Nejkrásnější město, obec roku Holany

Aktuálně se děje

před 25 minutami

Kim Čong-un se loni setkal s Vladimirem Putinem na kosmodromu Vostočnyj.

Setkání Kima a Putina v KLDR je na spadnutí. Nadšení z toho nejsou ani v Pekingu

Setkání severokorejského vůdce Kim Čong-una a ruského prezidenta Vladimira Putina se nezadržitelně blíží. Dvě nejsilněji sankciované země zakládají spolupráci, která může mít závažné dopady na konflikt na Ukrajině i na zhoršování napětí mezi hlavními světovými mocnostmi. Nejenže s tímto sbližováním není spokojený Washington, nadšením neskáčou ani v Pekingu. 

před 51 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

TrollWall

TrollWall AI překročil hranice Česka a Slovenska, před škodlivým obsahem chrání stále více firem

Slovenský startup TrollWall AI na sebe v Česku poprvé upozornil v předvolební kampani prezidenta Petra Pavla, kdy svojí unikátní webovou aplikací chránil profily na sociálních sítích před škodlivým obsahem a mírnil reputační rizika. Nástroj používaný při ochraně před vulgarismy, nenávistnými projevy a spamem už používá česká policie či armáda i velké korporace. A klientů přibývá i mimo evropský kontinent.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Dmitrij Peskov

Rusové poprvé komentovali výsledky summitu. Peskov promluvil

Moskva se v pondělí poprvé podělila o názor na závěry víkendového mírového summitu o Ukrajině ve Švýcarsku. Podle mluvčího Kremlu Dmitrije Peskova má konference zanedbatelné výsledky, přičemž se podle Ruska ukázalo, že jednání bez něj jsou zbytečná.

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Tomáš Řepa (použito se svolením T. Řepy)

Blížíme se k přímému angažmá zemí NATO na Ukrajině, říká expert pro EZ po summitu. Rusům doporučuje se zamyslet

Bezpečnostní expert Tomáš Řepa s Univerzity obrany v Brně v rozhovoru pro EuroZprávy.cz bilancoval možné důsledky mírového summitu ve Švýcarsku, který se konal během uplynulého víkendu. „Největší země světa by se měla zamyslet spíše nad tím, proč potřebuje další území navíc, když jejím obyvatelům se skutečně dobře nežije a mnohá místa jsou spravována mírně řečeno neefektivně,“ říká.

před 8 hodinami

Evan Gershkovich

Rusové už mají termín soudu s Gershkovichem. Začne ještě tento měsíc

Rusko zahájí soud s Evanem Gershkovichem, který je prvním západním novinářem obviněným v Rusku ze špionáže od dob studené války, už příští týden. První stání je naplánováno na 26. června, případ se bude projednávat za zavřenými dveřmi. Informovala o tom ruská agentura RIA Novosti. 

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Tropické počasí přinese teploty nad 30 stupňů i bouřky

V Česku začal nový pracovní týden, který by měl přinést tropické teploty nad 30 stupňů. Vyplývá to z tvrzení meteorologů Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) na sociální síti X. V druhé polovině týdne budou zároveň hrozit bouřky. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy