Sorry jako: Monika Babišová se z Čapího hnízda vysmívá Čechům? Mezi lidmi to vře

Výsměch a provokace. I tak hodnotí někteří Češi příspěvky, které na sociálních sítích vyvěsila manželka premiéra Andreje Babiše Monika. Ta o víkendu slavila narozeniny a své přátele nepozvala nikam jinam než na kontroverzní farmu Čapí hnízdo.

Monika Babišová oslavila 14. června 45. narozeniny. Své půlkulatiny oslavila s rodinou a přáteli na Čapím hnízdě, kvůli němuž ona i její muž čelí obvinění z dotačního podvodu. Fotky z akce následně vyvěsila na sociálních sítích.

Nechybí fotka s Babišem a jejich dvěma dětmi. Přímo před „hnízdem“ pak Monika Babišová pózuje se svým manželem a skupinou lidí, všichni mají na hlavě modré kšiltovky s nápisem „Sorry jako“. „Sorry jako. Nejlepší parta na světě,“ pochvalovala si Monika.

Právě tento snímek ale řadu Čechů naštval, teď koluje po sociálních sítích s velmi kousavými komentáři. „Sorry jako. Takhle se Monika Babišová vysmála občanům na Čapím hnízdě ...Ať si ta pipina, podvodník a jejich nohsledi pořídí raději čepice s nápisem StB. To je plná pravda,“ vzkazuje jeden z uživatelů twitteru.

Čau lidi, makáte u pásu, na stavbě nebo se celej den potíte v dílně, na kase nebo v nemocnici? To je hrozně fajn, že takhle pracujete a platíte daně, pan předseda s rodinou vám drží palce, každej holt nemá to štěstí, že si může užívat z peněz daňových poplatníků. Sorry jako. pic.twitter.com/uprvgMALCr

— Jaroslav Faltýnek (@JaroslavFalynek) 17. června 2019

„Monika Babišová na instagramu sdílela fotku, kde je na oslavě se svými přáteli s komentářem, že oni ji drží nad vodou. Nad jakou vodu? Ona má nějaké probléme?“ diví se další z Češek.

„Trestně stíhaný estébák ve střetu zájmů s trestně stíhanou manželkou, kteří ze státní kasy ČR zcizili 500 000 000 Kč se v ukradeném luxusním sídle vysmívají voličům. Tak už máme co jsme chtěli..“ posteskl si další ze znepokojených Čechů.

Související

Monika Babišová a Andrej Babiš.

Policie vyšetřuje náboj v dopise pro Babišovou jako možné nebezpečné vyhrožování

Náboj v dopise pro manželku Andreje Babiše (ANO) Moniku policie vyšetřuje jako možné nebezpečné vyhrožování. Nyní pokračují další zkoumání znalců. Zatím není možné potvrdit, zda v dopise byl ostrý náboj ani co bylo obsahem dopisu, řekl dnes novinářům náměstek středočeského policejního ředitele Ondřej Smotlacha. Oznámení prezidentského kandidáta Babiše, že obdržel dopis s ostrým nábojem adresovaný jeho manželce, prověřuje policie od soboty.

Více souvisejících

Monika Babišová Andrej Babiš Čapí hnízdo

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy