Šílená zpověď: Čekala dítě s vrahem Zavřelem... Když umučil Petru (†15), šla na potrat!

Praha - Jihlavská tragédie, kdy Tomáš Zavřel a Michal Kisiov umučili patnáctiletou Petru, má další šokující rozměr. Zavřel se měl stát otcem. Jeho Lucie, když zjistila, že má na ruce krev, šla na potrat.

Březnová vražda patnáctileté Petry z Jihlavska ovlivňuje další lidské osudy a nepřímo má na svědomí další život. Teď už bývalá přítelkyně jednoho z vrahů, Tomáše Zavřela, která s ním v době hrůzné vraždy čekala dítě, se kvůli tomu, co se stalo, rozhodla jít na interupci.

Osmadvacetiletá dívka si dítě, které čekala s vrahem, nechat nechtěla. Nemohla by se na něj asi dívat s myšlenkou, že otcem je násilník a vrah.

Zavřelovi a Kisiovi hrozí vysoké tresty. Hovoří se i o tom, že mohou dostat doživotní trest. Třetí z mladíků, který pomáhal s odklizením dívčina těla, figuruje v otřesné kauze jako hlavní svědek. I on ale musí počítat s trestem.

Související

Ilustrační foto

Na Vysočině pohřešují 31 dětí, vražda dívky v Jihlavě otřásla Českem

Jihlava - Policie na Vysočině v současnosti pátrá po 31 dětech, každému z nich byla nařízena ústavní výchova. V posledních pěti letech se v kraji pohřešovalo 2045 dětí. Těch s nařízenou ústavní výchovou, nebo žádajících o azyl, které z určeného zařízení utekly, bylo přes 80 procent. Většinu pohřešovaných dětí se podařilo najít v pořádku, v roce 2013 ale byla jedna šestnáctiletá pohřešovaná dívka nalezena mrtvá, uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Více souvisejících

Vražda Petry (†15) z Jihlavy potraty

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy