Marek zpívá, že BMW bude zabíjet: Jsem grázl, končí sranda

Praha - Zabiják z černého BMW Marek Půček natočil ve studiu song jen pár týdnů před šílenou jízdou, při které zabil jedenadvacetiletou studentku Marii. V songu předpověděl, že o jeho BMW uslyšíme.

Zdroj: YouTube

Rapová zpověď majitele černého BMW, které v úterý brzy ráno srazilo v Praze na Smíchově mladou dívku, je po tom co se stalo dost děsivá. Rádoby šéf smíchovského podsvětí se totiž jako většina raperů s textem moc nepáral.

"Jezdim městem sem a tam.... Černý skla a černý kola zaplacená autoškola... Praha - Smíchov dě*ko, teď už víš, proč tu končí sranda.... Jsme nevinný, benga nám zku*vili oslavu...."

Řídit bavoráka neumí, ale na rapování má celkem talent. To je ale asi to jediné čím se může Marek Půček pochlubit.

Psali jsme:
Policie navrhuje vazbu pro řidiče podezřelého ze smrtelné nehody v Praze Přítel dívky, kterou zabilo BMW: Psali o nehodě, tak jsem tam šel... Řidič, který zabil dívku v Praze, má na krku obvinění. Hrozí mu až osm let
 

Mladík zatím je v policejní cele. Policisté zjistili, že v minulosti už ve správním řízení dostal trest zákazu řízení za jízdu pod vlivem alkoholu nebo návykové látky. Soudy mu také uložily podmíněný trest odnětí svobody za podílnictví.

Osobní auto v úterý nad ránem srazilo a zabilo v Praze 5 na náměstí Kinských jednadvacetiletou dívku, která stála na autobusové zastávce poblíž Švandova divadla. Řidič od svého BMW utekl. Policie vyhlásila pátrání po čtyřiadvacetiletém Markovi Půčkovi, ten se jí večer sám přihlásil.

Nehoda se stala krátce po 05:30. Přivolaní zdravotníci se podle Rösslerové snažili mladou ženu zachránit, její zranění byla ale natolik vážná, že jim na místě podlehla. Pro další postup policie bude důležitý výsledek pitvy usmrcené dívky a výslech zadrženého, uvedla mluvčí. Právní kvalifikace činu se ještě může změnit, dodala.

Pokud ho z toho nevyseká šikovný právník, o čem bude asi tak rapovat v base?

Související

Marek Půček, muž, který svým BMW zabil mladou dívku v Praze na Smíchově.

Žalobce poslal před soud obviněné svědky v kauze řidiče Půčka

Praha - Státní zástupce podal minulý týden soudu obžalobu dvou lidí obviněných z křivé svědecké výpovědi v případu řidiče Marka Půčka pravomocně odsouzeného na šest let do vězení za smrtelné zranění dívky na pražském Smíchově. Mužům hrozí až dva roky vězení.

Více souvisejících

Marek Půček (muž, který zabil dívku svým BMW 5.8.2014) Nehody aut

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Irácká věznice Abú Ghrajb

20 let od kauzy Abú Ghrajb. Mučení vězňů pomáhalo rekrutovat dobrovolníky do teroristických skupin, říká odborník

Reportáž americké televize CBS News zveřejněná 28. dubna 2004 upozornila na nehumánní zacházení s vězni zadržovanými americkými vojáky v irácké věznici Abú Ghrajb. Jak vyplývá z rozhovoru, který webu EuroZprávy.cz poskytl expert na Blízký východ Josef Kraus, pro další vývoj v okupovaném Iráku měla kauza nezanedbatelný význam. Nejenže byla v arabské společnosti interpretována jako ukázka západního pokrytectví a dvojího metru v otázce lidských práv, ale mobilizační potenciál záběrů ponižovaných muslimů následně dokázala využít militantní a teroristická uskupení v regionu, konstatuje politolog z Masarykovy univerzity v Brně. Dále vysvětlil například to, proč byl americký přístup ke kauze problematický a jakou roli obecně sehrály věznice a detenční zařízení v radikalizaci irácké společnosti po roce 2003. 

před 11 hodinami

před 13 hodinami

včera

Martin Chlumský

Do čela Sokola byl zvolen Martin Chlumský

Martin Chlumský byl dnes zvolen do čela České obce sokolské (ČOS). Chlumský již od března dočasně řídil organizaci poté, co v souvislosti s podvodem rezignovala tehdejší starostka Hana Moučková.

včera

včera

včera

Vrtulník Kamov Ka-32 ve vzduchu.

VIDEO: Ukrajinci zaútočili na mezinárodní letiště v Moskvě

Ukrajinská vojenská tajná služba HUR se pochlubila likvidací helikoptéry Kamov Ka-32, což mělo  proběhnout na moskevském letišti. Jejím agentům se údajně podařilo proniknout na letiště, kde provedli akci, která byla zachycena na videu. Následně helikoptéra skončila v plamenech.

včera

Šéf ukrajinské armády přiznal, že situace na frontě se neustále zhoršuje

Velitel ukrajinské armády Oleksandr Syrskyj dnes na Telegramu informoval o zhoršující se situaci na operační i strategické úrovni ukrajinských vojsk na frontě. Tuto skutečnost sdělil také západním spojencům během virtuálního zasedání kontaktní skupiny pro Ukrajinu. Zároveň ruská armáda oznámila dobytí dvou vesnic v Doněcké oblasti a průlom v ukrajinské obraně.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy