Které celebrity letos oznámí narození potomka?

Praha - Kate Middleton, Shakira nebo Lily Allen, to jsou hvězdy, u nichž už je jisté, že se v nejbližší době stanou matkami. Ale které z celebrit ještě narození svého potomka neoznámily? Zkusili jsme si trochu zatipovat.

Stacy Keibler a George Clooney Proč by zrovna tihle dva měli mít dítě, když George se dlouhodobě opravdu nechce, ale nechce vázat? Je to jednoduché. Je to asi poslední, co by mohlo zachránit jejich vztah a zabránit Stacy, aby se objevovala na pařbách s jinými muži, jako nedávno se slavným plavcem Michaelem Phelpsem.

Natalie Portman a Benjamin Millepied

Kráska izraelského původu Portman má se svým baleťákem, kterého poznala při natáčení filmu Černá labuť, již jednoho syna, ale minulý rok v srpnu se konečně vzali, a tak se dá očekávat, že pracují na druhém potomkovi.

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Po hodně dlouhé době (od rozvodu s Bradem Pittem v roce 2005) to vypadá, že se našel někdo další, kdo s Jenn vydrží. A bude ji milovat. Jsou zasnoubeni, mají se podle všeho rádi a oblíbená hollywoodská kráska si konečně bude moci splnit svou dlouholetou touhu po dítěti. Určitě nebude na nic čekat.

Mila Kunis a Ashton Kutcher

Tento hollywoodský herecký pár se schází sotva rok, svatba je zatím v nedohlednu, ale oba už mají roky na to, aby pomýšleli na potomka. Kutcher mslavil v loňském roce několik významných úspěchů - zbavil se stárnoucí striptérky Demi Moore, získal roli po Charliem Sheenovi v populárním seriálu Dva a půl chlapa a sbalil mladší holku než je on. Na což poslední dobou nebyl zvyklý... Takže dítě by bylo logickým vyústěním jeho úspěchů.

Jessica Biel a Justin Timberlake

Proč by měli mít tyhle dva dítě? Protože jejich loňská svatba za 6,5 milionu dolarů na jihoitalském pobřeží byla jednou z největších společenských událostí roku. A když už tolik do vztahu investovali, těžko lze očekávat, že na něm nehodlají dál pracovat.

Angelina Jolie a Brad Pitt

Cože? Tihle dva? Nemají snad už šest dětí? Mají. Ale rok zahájili svatbou (konečně!) a určitě by byli rádi, kdyby se jim alespoň jedno dítě narodilo do svazku manželského. Pokud hodlají postavit vlastní fotbalový tým, jednoduše musí ještě nějakého toho potomka přidat.

Kim Kardashian a Kanye West

Nejslavnější zadková modelka světa Kim Kardashian je jediná, u níž nemáme nejmenších pochyb o tom, že v letošním roce oznámí, že je těhotná. Udělala tak totiž hned na Nový rok. Kim vždy říkala, že chce mít děti a čeká jen na toho pravého. Rapper a bohatý producent Kanya West jím podle všeho je.

Khloe Kardashian a Lamar Odom

Aby nebylo holek kardashianových holek dost, pozadu se snaží nezůstat i ta méně známá a méně hezká Khloe. Navíc je více než jasné, že malý Mason bude potřebovat bratrance nebo sestřenici.

Zoe Saldana a Bradley Cooper

Nejsou spolu dlouho, ale Zoe bude 35 let a má nejvyšší čas, aby přivedla na světa potomka. Slavný filmový pár má všechny předpoklady k tomu, aby měl opravdu krásné dítě. I když se k sobě tak úplně nehodí. Prostě buď splodí potomka, nebo se rozejdou. A může to přijít každým dnem.

Anne Hathaway a Adam Shulman

Hrdinka bídníků začala o těhotenství hovořit během prosince a dá se očekávat, že tím nemyslela nic jiného, že se s Adamem o nějaké to dítě pokoušejí. Dá se očekávat, že její méně slavný herecký partner se ji jen tak nepustí. Kdo by také o něm bez Anne věděl?

Související

Více souvisejících

Kate Middleton Angelina Jolie Jennifer Aniston

Aktuálně se děje

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

včera

včera

Pekarová Adamová ocenila Tulejovu reakci. Fiala čeká na další návrh TOP 09

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) ocenila rozhodnutí Pavla Tuleji, který se v pátek vzdal nominace na ministra pro vědu, výzkum a inovace. Ve vládě měl nahradit končící ministryni Helenu Langšádlovou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy