Je Neymar sexuální útočník? Objevilo se podivné VIDEO

Brazilský fotbalista Neymar vypovídal ve čtvrtek večer zhruba dvě hodiny na oddělení počítačové kriminality policie v Riu de Janeiro. Sedmadvacetiletý útočník v rámci své obrany proti obvinění ze znásilnění zveřejnil na sociálních sítích zprávy a fotografie údajné oběti bez jejího souhlasu, čímž mohl porušit její právo na soukromí.

Neymar při odchodu z policejní budovy mluvil s novináři jen v obecné rovině. "Chci pouze poděkovat za zprávy plné podpory, které všichni posílají," uvedl útočník Paris Saint-Germain. K výslechu dorazil o berlích kvůli zraněnému kotníku, jenž ho nepustí na mistrovství Jižní Ameriky, které Brazílie pořádá.

V příštích dnech by měl Neymar vypovídat na policii v Sao Paulu, kde na něj šestadvacetiletá brazilská modelka minulý pátek podala oznámení. Hvězdný fotbalista ji údajně znásilnil v hotelu v Paříži 15. května. Neymar obvinění odmítl a na svou obranu zveřejnil přátelskou konverzaci se ženou na WhatsAppu po údajném znásilnění. Tvrdí proto, že se stal obětí vydírání.

Modelka Najila Trindadeová tento týden v brazilské televizi poprvé veřejně o případu promluvila. Podle ní začal být Neymar agresivní, když s ním odmítla mít nechráněný sex. Několikrát ji prý poté uhodil. "Nekomunikoval se mnou, prostě jednal," řekla.

Její právník Danilo Garcia de Andrade uvedl, že Trindadeová od té doby bere léky, má problémy se spánkem a je vystrašená. Prý také dostává výhrůžky, neřekl ale od koho.

Ve čtvrtek se objevilo na sociálních sítích video, údajně z druhého dne, na němž jsou Neymar a Trindadeová zachyceni ve fyzické rozmíšce.

Podle fotbalistova otce a agenta Neymara da Silvy Santose je to důkaz, že na jeho syna byla nastražena past. To ale žena popřela. "Přece bych se takhle nevystavila veřejnosti, abych dostala od Neymara peníze. To nedává smysl," řekla.

Související

Neymar a Pelé

Neymar je psychicky zničený. Překonal ale 51 let starý rekord, pogratuloval mu i Pelé

K vyřazení favorizované Brazílie z letošního fotbalového světového šampionátu se její největší hvězda Neymar pořádně vyjádřila až s odstupem. Na svém instagramovém účtu se přiznal, že čtvrtfinálová porážka s Chorvatskem, které Brazílii vyřadilo až na penalty, ho bolí ze všech porážek nejvíce a že se po konci na turnaji cítí být psychicky zničen.
Neymar a Pelé

Rána pro favorita. Brazílie se ve skupině už bude muset obejít bez zraněného Neymara

Přestože zpočátku by nikdo nehádal, a to ani sám brazilský kouč Tité, že z duelu se Srbskem odejde hvězdný útočník Neymar se zraněním, v pátek se tato zpráva potvrdila. Favorit celého turnaje v Kataru tak po výborném vstupu do šampionátu (2:0 nad Srbskem) vstřebává informaci, kterou si nepřál v Brazílii nikdo. Kvůli poraněným vazům v kotníku se totiž Neymar rozhodně nepředstaví ve zbytku skupiny G.

Více souvisejících

Neymar (fotbalista) Znásilnění Brazílie Fotbal

Aktuálně se děje

před 38 minutami

Ilustrační fotografie.

Ruská škola kritizovala válku na Ukrajině. Konec byl nevyhnutelný

Ruské úřady zatočily se soukromou školou Novokolledž v Novosibirsku, která se jako jedna z mála veřejně vyslovila proti válce na Ukrajině. Dočkala se za to prověrek, pokut a neudělení akreditace. Zakladatel zařízení Sergej Černyšov pak byl označen za tzv. zahraničního agenta, informovala ruská mutace BBC. Škola přestane existovat na konci školního roku. 

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

HRW: Ruská armáda popravuje ukrajinské vojáky, kteří se vzdávají

Lidskoprávní organizace Human Rights Watch (HRW) tvrdí, že ruské jednotky se dopustily mimosoudních poprav ukrajinských vojáků, kteří se vzdávali a chtěli se dostat do zajetí.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy