Slávistický boss Tvrdík byl v ohrožení života. Musel podstoupit onkologickou operaci

Předsedu slávistického klubového představenstva Jaroslava Tvrdíka čeká čtyřměsíční pracovní volno. Muž číslo 1 sešívaného klubu se totiž musel podrobit onkologické operaci, neboť na základě předešlého vyšetření byla u Tvrdíka objevena vážná nemoc. Rozhodně tak tedy neodcetuje na čtvrteční odvetný osmifinálový duel Evropské konferenční ligy UEFA do rakouského Lince.

O Tvrdíkově nemoci informoval veřejnost ve svém středečním prohlášení pro Sport.cz klubový tiskový mluvčí Michal Býček. „Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza v pracovním procesu," uvedl konkrétně.

Pro server Expres.cz se pak vyjádřil dokonce i samotný Tvrdík. „Jsem v nemocnici, ale nechci to komentovat, je to soukromá věc. Navíc je válka, kdy trpí mnohem více lidí než já," uvedl k tomu. Prozradil však, že jeho rodina nyní proto zažívá velmi těžké období. Například tak musela být odložena dlouho plánovaná svatba Tvrdíkovy dcery Jany s gólmanem sešívaných Ondřejem Kolářem.

Podle mluvčího Býčka nebude v žádném případě chod klubu nikterak narušen a fanoušci se tak ničeho nemusejí obávat. „Chod klubu je dle dopředu nastavených procesů zajištěn," sdělil Býček a smměřuje svou pozornost ke čtvrtčnímu důležitému zápasu v Linci. „Celý klub a A tým vyjadřuje panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustále s ním," dodává.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.
Ilustrační fotografie.

LFA si schválila změnu stanov. Skončí funkce předsedy, o chod asociace se budou starat kluby

Od příští sezóny bude zřizovatel tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže Ligová fotbalová asociace (LFA) bez předsedy, a to na základě změny stanov, které si sama asociace tento týden ve čtvrtek odsouhlasila. Ve vedení LFA se tak nově objeví zástupci prvních čtyř klubů první ligy a k nim se pak ještě navíc přidá zástupce nejlepšího nepostupujícího celku z druhé ligy, přičemž každý z těchto celků bude mít právo vždy na jednoho člena. Obě profesionální soutěže pak bude mít pod sebou nově na starosti výkonný ředitel LFA, jehož funkce se tím tak výrazně posílí.

Více souvisejících

Fotbalová 1. liga ČR sk slavia praha Jaroslav Tvrdík Fotbal

Aktuálně se děje

před 17 minutami

před 27 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Většina Američanů věří, že Čína využívá TikTok k ovládání občanů v USA

Podle průzkumu agentury Reuters/Ipsos věří většina Američanů, že Čína využívá sociální síť TikTok k formování veřejného mínění v USA. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy