Politici, přestaňte se otírat o sportovce, vzkazují lidé Humlovi

Praha - Na facebooku poslance Humla se objevilo, že tenistka Kvitová je špína, když se odstěhovala do Monaka, aby tam platila menší daně. Na čí straně stojí veřejnost? Na straně Kvitové? Nebo má pravdu Huml?

"Petro jsi skvělá tenistka, ale jako člověk jsi špína!" Toto se objevilo na facebooku sociálního demokrata Humla. Ten později začal tvrdit, že to není jeho názor na vítězku Wimbledonu, ale že pouze sdílel příspěvek někoho jiného.

"To není můj výrok, já to jen sdílel, když to přečtete pořádně. Je tam dvojtečka a můj tam je jen komentář k tomu výroku. Je tam přesně rozdělené, co je můj výrok a co je výrok Daniela Rovného," snažil se dnes přes lidovky.cz omluvit poslanec Huml.

Psali jsme:
Kvitová vydělala 30 milionů za hodinu! Nahlédněte do její kasičky
 

Poslanec Stanislav Huml takto zmírňuje a vysvětluje, co se stalo na jeho facebooku:

Jak reagují na Humlovu kritiku lidé na internetu? Stojí na straně Stanislava Humla? Nebo se zastávají Petry Kvitové? V komentářích na facebooku se objevuje, že není dobré, aby Kvitová odváděla daně v jiné zemi, ale že ji k tomu dohnal špatný daňový systém v Česku. Podle ankety jsou někteří dokonce pyšní na to, že Kvitová není "hloupá" holka a zařídila si nižší daně jako desítky sportovců před ní.

Související

Linda Nosková

Nosková se postarala o největší senzaci na Australian Open. Ve 3. kole vyřadila světovou jedničku

Na prvním grandslamu sezóny Australian Open už nebude pokračovat ženská světová jednička, Polka Iga Šwiateková. Čtyřnásobnou grandslamovou šampionku totiž dokázala česká reprezentantka Linda Nosková ve 3. kole tohoto turnaje v Melbourne vyřadit, když po dvou hodinách a 22 minutách vyhrála po třech setech 3:6, 6:3 a 6:4. Jde o životní triumf pro teprve devatenáctiletou rodačku ze Vsetína, pro kterou se jedná o vůbec premiérovou účast na Australian Open mezi seniorkami.

Více souvisejících

tenis Petra Kvitová Stanislav Huml

Aktuálně se děje

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

včera

včera

Jednání o míru na Ukrajině bez Ruska? Zbytečnost, žádný výsledek nebude, tvrdí Kreml

Plánovaný červnový summit, při kterém Švýcarsko doufá, že vydláždí cestu pro mírový proces, je podle Kremlu bez ruské účasti zbytečný. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy