Chytré hodinky od Applu lidem ukážou, kdy jsou nejvíc unavení nebo kolik přibrali

San Francisco - Americký technologický gigant Apple se chystá zahájit prodej svých prvních chytrých hodinek letos v říjnu. Přístrojů, s jejichž pomocí může uživatel komunikovat bez vytahování mobilního telefonu, chce společnost vyrábět a dodávat na trh zpočátku tři až pět milionů měsíčně. Napsal to japonský zpravodajský servis Nikkei s odvoláním na nejmenované dodavatele komponentů a další zdroje.

Hodinky od Applu by měly mít zakřivené displeje typu OLED. Také by podle Nikkei měly být vybaveny senzory pro monitorování zdravotních údajů o uživateli od obsahu cukru v krvi přes spotřebu kalorií po spánkovou aktivitu.V odvětví spotřebních technologií se už dlouho čeká, až Apple přijde se svou verzí chytrých hodinek, které vstoupily na trh v masovém měřítku už v loňském roce. Akciový trh doufá, že firma letos uvede na trh nějaký nový produkt, aby oživila ochabující cenu svých akcií. Šéf společnosti Tim Cook slíbil, že v tomto roce Apple přijde s "novými produktovými kategoriemi". Apple zprávu agentury Reuters odmítl komentovat.Jihokorejský Samsung Electronics, který je hlavním konkurentem Applu na trhu chytrých telefonů a tabletů, představil na konci února své nové chytré hodinky Galaxy Gear 2 a Galaxy Gear 2 Neo se senzory pro sledování zdravotních funkcí. Podle tisku nyní Samsung dokončuje vývoj samostatně fungujících chytrých hodinek, s nimiž bude možné telefonovat bez připojení k mobilnímu telefonu. Dosavadní chytré hodinky musí mít napojení na smartphone, aby mohly přijímat a vysílat hovory a vzkazy.Světoví elektroničtí giganti se nyní zaměřují na oblast malých nositelných přístrojů, jako jsou hodinky nebo nástavce na brýle. Ty by se podle analytiků měly v nejbližší budoucnosti stát novou frontou konkurenčního boje.

Související

Více souvisejících

apple Hodinky

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 14 minutami

před 37 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy