Strašlivá nemoc: Z holčičky (6) je stařena!

Texas - Teprve šestiletá holčička trpí vzácnou a velice krutou nemocí, která způsobuje, že stárne desetkrát rychleji, než je obvyklé. Onemocnění je bohužel nevyléčitelné a dítě se nedožije puberty.

Zdroj: YouTube

Malá Adalia Rose Williamsová z amerického Texasu si stejně jako jiné holčičky ráda hraje, zpívá nebo tancuje, na rozdíl od svých vrstevníků je ale podstatně slavnější. Na facebooku má momentálně na 6 miliónů fanoušků a dostává stovky dopisů a tisíce mailů.

To všechno proto, že trpí zákeřnou nemocí stárnutí zvanou progerie. Ta způsobuje, že oběť stárne až desetkrát rychleji, než je obvyklé a v průměru se dožije maximálně 13 let, uvedl list Daily Mail.

Adalia proto váží jen 7 kilo jako její roční bratříček Marcelo, už přišla o všechny vlasy a chodí o berlích. Na ulici budí pozornost a její maminka Natalie (24) jí říká, že na ni lidé zírají, "protože ještě nikdy neviděli anděla".

Nemocná holčička se stala internetovou senzací, když se Natalia rozhodla zasvětit své dceři facebookovou stránku a dávat na YouTube její videa, aby na hrozivou nemoc upozornila. Většina ze stovek komentářů pod nimi je pozitivních, objevily se ale i nechutné skupiny typu "Adalia Rose měla být potracena".

Související

UFO

Tohle by nemělo existovat: Baltická anomálie. Jde o havarované UFO?

Čím vším nás tento svět ještě překvapí? Kromě kruhů v obilí, křišťálových lebek a jiných zvláštností se setkáváme s další záhadou, a to přímo uprostřed Baltského moře. Jedná se o objev týmu švédských potápěčů z 19. srpna 2011, který během své výpravy nalezl něco velmi divného. Informoval o tom server Popularmechanics.com.

Více souvisejících

Anomálie

Aktuálně se děje

před 50 minutami

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy