Šílené manýry celebrit: Tom Cruise narazil!

New York - Jsou bohatí, zhýčkaní a padají hlavy, když jim někdo jejich kuriózní přání nesplní. Jaké mají hvězdné manýry světové celebrity?

Madonna je královnou hvězdných manýrů

Královna popu, která si stále není ochotna přiznat svůj věk a dovádí jak dvacítka, patří mezi nejpečlivější hvězdy vůbec. Navíc je zřejmě paranoidní, jak jinak si vysvětlit to, že s sebou loni na turné vozila sterilizační tým? Ten měl jediný úkol, a to odstranit v šatně veškeré zbytky DNA, které by za ní mohly zůstat z jejích vlasů, kůže nebo slin.

Šatny si navíc nechává vybavit vlastním nábytkem, který vozí během turné v kamionech, a bílými růžemi předepsané velikosti.

Tom Cruise nevečeří s obyčejnými smrtelníky

Přední hollywoodská star, jakou Cruise bezpochyby je, si manýry leckdy může dovolit. Na nedávné dovolené v Evropě však pohořel. Během pobytu u Jadranu si usmyslel, že povečeří v hotelové restauraci. Na tom nebylo nic výjimečného do té doby, než si poručil, aby všichni hosté restaurace zmizeli! Bohužel pro něho ale tvrdě narazil, protože na jeho manýry nebyl nikdo z hotelového personálu zvědavý.

Mariah Carey trpí na holuby

To americká zpěvačka Mariah Carey je jiný kalibr. Je o ní známo, že si potrpí roztomilá štěňátka, proto organizátory jejích koncertů už nepřekvapí, když si do šatny poručí dvacet štěňátek. Proč požaduje sto totožných holubů, tomu rozumí už asi jen ona sama.

Jennifer Aniston se schovává před kolegy

Rozpustilá Rachel ze seriálových Přátel má zřejmě sociální fóbii. Jak jinak si vysvětlit, že se straní lidí. Její kolegové prozradili, že když skončí natáčení, Jennifer okamžitě nasedá do auta a nechává se odvézt do svého luxusního karavanu, který nechává stát daleko od místa natáčení.

„Všichni herci bývají v normálních produkčních vozech, ale Jen má skutečně luxusní. Každý den tam cestuje, aby byla pryč od ostatních," práskl na herečku člen štábu s tím, že se jako jediná neustále izoluje.

Bryan Adams vozí vlastního kuchaře

Kanadský zpěvák Bryan Adams má sice minimum požadavků, ale i tak se z nich pořadatelům dokáže zatočit hlava. Zpěvák po nich požaduje sto sněhově bílých a naprosto stejných ručníků. Nároky má i co se týče stravování, proto si s sebou vozí i kuchaře a personál do kuchyně.

Související

Madonna

Rána pro fanoušky, Madonna zrušila koncerty. Co se stalo?

Jedenašedesátiletá královna popu Madonna zrušila tři koncerty v rámci turné Madame X kvůli nespecifikované "nesmírné bolesti". Oznámila to na instagramu. Už v říjnu musela zpěvačka zrušit jeden koncert kvůli problému s koleny.

Více souvisejících

Madonna Tom Cruise

Aktuálně se děje

před 48 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Irácká věznice Abú Ghrajb

20 let od kauzy Abú Ghrajb. Mučení vězňů pomáhalo rekrutovat dobrovolníky do teroristických skupin, říká odborník

Reportáž americké televize CBS News zveřejněná 28. dubna 2004 upozornila na nehumánní zacházení s vězni zadržovanými americkými vojáky v irácké věznici Abú Ghrajb. Jak vyplývá z rozhovoru, který webu EuroZprávy.cz poskytl expert na Blízký východ Josef Kraus, pro další vývoj v okupovaném Iráku měla kauza nezanedbatelný význam. Nejenže byla v arabské společnosti interpretována jako ukázka západního pokrytectví a dvojího metru v otázce lidských práv, ale mobilizační potenciál záběrů ponižovaných muslimů následně dokázala využít militantní a teroristická uskupení v regionu, konstatuje politolog z Masarykovy univerzity v Brně. Dále vysvětlil například to, proč byl americký přístup ke kauze problematický a jakou roli obecně sehrály věznice a detenční zařízení v radikalizaci irácké společnosti po roce 2003. 

před 11 hodinami

před 12 hodinami

včera

Martin Chlumský

Do čela Sokola byl zvolen Martin Chlumský

Martin Chlumský byl dnes zvolen do čela České obce sokolské (ČOS). Chlumský již od března dočasně řídil organizaci poté, co v souvislosti s podvodem rezignovala tehdejší starostka Hana Moučková.

včera

včera

včera

Vrtulník Kamov Ka-32 ve vzduchu.

VIDEO: Ukrajinci zaútočili na mezinárodní letiště v Moskvě

Ukrajinská vojenská tajná služba HUR se pochlubila likvidací helikoptéry Kamov Ka-32, což mělo  proběhnout na moskevském letišti. Jejím agentům se údajně podařilo proniknout na letiště, kde provedli akci, která byla zachycena na videu. Následně helikoptéra skončila v plamenech.

včera

Šéf ukrajinské armády přiznal, že situace na frontě se neustále zhoršuje

Velitel ukrajinské armády Oleksandr Syrskyj dnes na Telegramu informoval o zhoršující se situaci na operační i strategické úrovni ukrajinských vojsk na frontě. Tuto skutečnost sdělil také západním spojencům během virtuálního zasedání kontaktní skupiny pro Ukrajinu. Zároveň ruská armáda oznámila dobytí dvou vesnic v Doněcké oblasti a průlom v ukrajinské obraně.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy