Turné Madame X provázejí potíže. Madonna zrušila další koncert

Americká zpěvačka Madonna zrušila londýnský koncert naplánovaný na pondělí. Fanouškům na instagramu vysvětlila, že její zdravotní problémy přetrvávají od zahájení turné Madame X a že jí lékaři doporučili několik dní klidu.

Koncerty Madonna ruší od loňského října. Turné má trvat do března a Londýn je jednou ze zastávek. "Hluboce lituji, že musím zrušit koncert, který se měl konat v pondělí 27. ledna v Londýně. Lékaři mi doporučili několik dní klidu. Jak víte, mám zranění, které mi dělá problémy od začátku turné. Musím ale poslouchat své tělo a zdraví dát na první místo. Zklamat své fanoušky a ohrozit turné je to poslední, co si přeji," napsala Madonna ke zrušenému koncertu.

I am deeply sorry that I have to cancel my concert scheduled for Monday January 27th in London. Under doctors guidance I have been told to rest for a few days. As you all know, I have injuries that have plagued me since the beginning of the tour but... https://t.co/VOYnJ4e5BB pic.twitter.com/Tqwr8YWwcQ

— Madonna (@Madonna) January 25, 2020

Lidé, kteří si zakoupili lístky, dostanou peníze zpět. V Madonnině vzkazu se také uvádí, že koncert naplánovaný na 29. ledna se konat bude.

"Zrušení koncertu mne mrzí více, než si umíte představit. Ještě jednou děkuji za pochopení," stojí ve vzkazu.

Minulý týden zpěvačka zrušila vystoupení i v Lisabonu, v prosinci pak v Miami a předtím v Bostonu.

Související

Madonna

Rána pro fanoušky, Madonna zrušila koncerty. Co se stalo?

Jedenašedesátiletá královna popu Madonna zrušila tři koncerty v rámci turné Madame X kvůli nespecifikované "nesmírné bolesti". Oznámila to na instagramu. Už v říjnu musela zpěvačka zrušit jeden koncert kvůli problému s koleny.
Madonna

Bombastický návrat hudebních hvězd: Madonna a Bruce Springsteen vydávají nová alba

Popová královna Madonna a rockový a folkový zpěvák Bruce Springsteen dnes vydávají svá nová alba. Hvězdy, které se proslavily v 80. letech, spojují desetiletí na vrcholu hitparád, vyprodané koncerty, několik ocenění Grammy i zástupy věrných fanoušků po celém světě. Zatímco Madonna chce deskou Madame X bojovat proti útlaku menšin, chudobě a prodeji zbraní v USA, Springsteen se v albu Western Stars vrací ke svým kořenům, napsala německá agentura DPA.

Více souvisejících

Madonna Hudba Koncert Londýn kultura

Aktuálně se děje

před 37 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Už žádný Xbox a PlayStation. Putin nařídil vládě, aby vymyslela, jak vyrobit vlastní herní konzole

Ruský prezident Vladimir Putin ve středu nařídil ruské vládě, aby hledala způsoby podpory výroby domácích herních konzolí, informuje ruská státní tisková agentura TASS. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy