Tanec

Související články:

Poslední čtyři páry dvanácté řady StarDance.

Ve StarDance se rozhodlo o finalistech, dotancovala Iva Kubelková

Ve StarDance se v sobotu večer rozhodlo o tom, kdo postoupí do finále, kterým letošní řada soutěže vyvrcholí za týden, kdy budou vyhlášeni vítězové, tedy král a královna tanečního parketu. Dnes tančily ještě čtyři soutěžní páry, postupujícími jsou Eva Adamczyková, Darija Pavlovičová a Vavřinec Hradilek.
StarDance

Na prahu semifinále StarDance opustil Josef Maršálek

Dnes poprvé v letošní řadě StarDance páry tančily dvakrát. V minulém díle nikdo nevypadl, naopak se taneční páry rozrostly o vozíčkáře, kterým byl přenos věnován. Během večera se vybralo více než 25 milionů korun a padala i velmi vysoká hodnocení od poroty, která se promítla do dnešního hodnocení. Nečekaně také nastala změna ve složení poroty. Soutěž dnes nakonec opustil Josef Maršálek s Adrianou Maškovou.
StarDance

Dnes StarDance nikdo neopustil. Adamczykové porota tleskala ve stoje, padlo nejvyšší hodnocení

Dnes večer populární taneční soutěž StarDance nikdo neopustil, naopak se taneční páry rozrostly o vozíčkáře, kterým byl dnešní přenos věnován. Jako v každé řadě se i letos tančilo pro Centrum Paraple a namísto klasického vyřazování se lidé mohli zapojit formou dárcovských SMS zpráv. Během večera se vybralo téměř 21 milionů korun a padala i velmi vysoká hodnocení od poroty.
StarDance

StarDance opustil Marek Adamczyk. Páry vůbec poprvé tančily bez kapely

Letošní řada StarDance pokračuje šestým soutěžním večerem. V tom minulém se staly hned dvě významné události, soutěž opustili zpěvačka Tereza Mašková a tanečník Daniel Kecskeméti a padla také první třicítka. Ani dnešek ale nebyl skoupý na mimořádnosti. Páry vůbec poprvé v historii soutěže tančily bez kapely, a dokonce poprvé předvedly country. Soutěž dnes nakonec opustili Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou.
StarDance

Ve StarDance překvapivě vypadl Richard Krajčo

Čtvrtý taneční večer 12. řady populární soutěže StarDance se stal osudným pro Richarda Krajča, který zcela nečekaně vypadl. V minulém díle, který proběhl netradičně v neděli, soutěž opustil pár ve složení Ivana Chýlková a Jan Tománek. Soutěž už opustili také David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná. 
StarDance

V taneční soutěži StarDance vypadl herec David Prachař

V sobotu večer proběhl druhý taneční večer 12. řady populární soutěže StarDance. Nejen, že se oproti prvnímu dílu poprvé vyřazovalo, šlo ale také o jubilejní stý díl oblíbené, původně britské televizní show. Letošní řadu jako první opustil pár ve složení David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.
Finálová trojice StarDance

Letošní řadu StarDance vyhráli Jan Cina a Adriana Mašková. Covid zasáhl i do finále

Finále 11. řady StarDance je u konce. O přízeň porotců i diváků i tentokrát soutěžily tři nejlepší páry, králem a královnou tanečního parketu se ale mohl stát jen jeden. Vítězný titul si po několika náročných měsících odnášejí Jan Cina a Adriana Mašková. Na druhém místě se umístili Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík a třetí příčku zaujali Tomáš Verner a Kristýna Coufalová. Finálový večer jsme pro vás sledovali živě.
StarDance

Ve StarDance vypadly hned dva páry. Skončili Mirai a Tereza Černochová

Ani dnešnímu dílu pořadu StarDance se nevyhnula pandemie covidu. Nad rámec klasického vyřazování opustil soutěž kvůli opakované absenci další taneční pár, a sice Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková. Na konci dnešního dílu, který jsme pro vás opět sledovali živě, byl pak vyřazen pár ve složení Tereza Černochová a Dominik Vodička.
StarDance

Ve StarDance vypadla Andrea Sestini Hlaváčková. Covid změnil složení poroty i páru

I dnešní díl taneční soutěže StarDance ovlivnila pandemie covidu. Dočkali jsme se sice tradiční moderátorské dvojice s Terezou Kostkovou a Markem Ebenem, změny ale doznala porota i jeden taneční pár, který nakonec vypadl, a sice Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál, náhradník za bratra Michala. Páry dnes také poprvé tančily dvakrát. Přímý přenos jsme pro vás jako vždy sledovali živě.
Čtvrtý večer ve StarDance

StarDance dnes výjimečně opustily hned dva taneční páry

Krátce po osmé hodině večerní začal další díl 11. ročníku taneční soutěže StarDance. Oproti minulé sobotě jsme se dočkali i klasické moderátorské dvojice s Terezou Kostkovou. Hned v úvodu ale přišla tvrdá rána v podobě vyřazení Simony Babčákové, která onemocněla. Podle pravidel britské televize BBC, která je původním autorem soutěže, proto nemůže dál pokračovat. Na konci pořadu pak vypadli Zdeněk Godla a Tereza Prucková.
hra Radio and Juliet

RECENZE: Radio and Juliet. První premiéra ND v Brně po koronakrizi byl nevšední balet

RECENZE - Motiv Romea a Julie je ještě starší, než slavné drama W. Shakespeara. Již antický Ovidius ve svých Proměnách převzal dávnou zkazku o Pýramovi a Thisbé, z řecké ústně předávané pověsti. A co potom další zpracovatelé tohoto putujících sujetu od slavného Alžbětince až po Bernsteinovu West side Story. Existuje určitě stovka kvalitních děl, inspirovaných tímto příběhem. Dokonce v roce 1938 byla v Brně světová premiéra baletu Sergeje Prokofjeva Romeo a Julie. Tuto brněnskou prestiž dnes stvrzuje baletní zpracování v inscenaci Radio and Juliet.
BrasilFestBrno

Brazilský karneval právě v Riu, v červnu v Brně

Česko-brazilské vztahy letos oslaví 100 let existence, a to si zaslouží oslavu. Příležitosti se ujalo město Brno, které vystrojí třídenní víkendový Brasil Fest Brno. Právě s Brnem jsou totiž úzce spjati tanečnice Veronika Lálová a hudebník Jakub Škrha – historicky jediní Češi, kteří se kvalifikovali na karneval v Riu jako interpreti. Ostatně Veronika tam někde na sambodromu tančí právě v těchto dnech.
StarDance

Vítězem desáté řady StarDance je Veronika Kek Kubařová

Desátá řada oblíbené taneční soutěže StarDance je u konce. Finálový večer přinesl několik hodnocení s maximálním počtem bodů a také "nejlepší freestylový tanec v historii soutěže". Vítězem letošního ročníku se nakonec stali Veronika Kek Kubařová a Dominik Vodička.
Druhý večer Stardance se tančil waltz, cha-cha a tango

Kdo vyhraje StarDance? Do finále se probojovali dva herci a rybář

Odborná porota a diváci dnes večer v přímém televizním přenosu rozhodnou, kdo zvítězí v desáté řadě zábavního pořadu StarDance ...když hvězdy tančí. Do finále se dostaly tři taneční páry, které předvedou latinskoamerické a klasické tance a také volný styl. Herci Matouš Ruml a Veronika Khek Kubařová mají podle sázkových kanceláří zhruba stejné šance, triumf rybáře Jakuba Vágnera by byl podle nich velkým překvapením.
StarDance

StarDance opouští jeden z favoritů Karel Kovy Kovář

Desátá řada populární taneční soutěže StarDance se řítí do finále. Dnes odtančily poslední čtyři páry, z nichž jeden se se soutěží rozloučil. Do finále, které se bude konat příští sobotu, tak postupuje trojice finalistů, ze které se rozhodne o vítězi celého ročníku.
Další články

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 55 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

ČEZ

Gazprom zažaloval v Rusku ČEZ, OMV a slovenský ZSE

Soudní dokumenty v Petrohradu potvrdily, že Kremlem ovládaný energetický gigant Gazprom podal žalobu proti české energetické společnosti ČEZ, rakouské OMV Gas Marketing & Trading a slovenské energetické skupině ZSE.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Černobylská jaderná elektrárna

Černobyl po 38 letech od výbuchu není mrtvou zónou. Životu se v okolí daří

Výbuch jaderné elektrárny Černobyl je vyjma shození atomových bomb za války dodnes největší jadernou katastrofou, se kterou se kdy lidstvo setkalo. Radioaktivní mrak po výbuchu, k němuž došlo 26. dubna 1986, zahalil celou Zemi a úřady byly nuceny evakuovat nejen nejbližší okolí elektrárny, ale i dvacetitisícové město Pripjať, dnes přezdívané jako město duchů. Nové výzkumy ale odhalují, že do radioaktivní zóny se postupně vrací život.  

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Putin vyrazí poprvé od znovuzvolení na zahraniční cestu. Tentokrát si nevybral Bělorusko ani Turecko

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy