StarDance opustila Ivana Chýlková. Adamczyková zatančila nejlepší tanec letošní řady

Netradičně v neděli proběhl třetí taneční večer 12. řady populární soutěže StarDance. V minulém díle se poprvé vyřazovalo a letošní řadu jako první opustil pár ve složení David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná. Dnes večer se k nim přidal pár Ivana Chýlková a Jan Tománek.

V minulém díle soutěž opustil pár David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná. Naopak nejvíce zazářila Eva Adamczyková s Jakubem Mazúchem. Jejich valčík byl oceněn porotou jako fantastický, objevily se v něm ale malé chyby, kvůli kterým namísto plného počtu dostali 24 bodů. Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou zatančili sambu, která podle porotců překypovala radostí, a odnesli si za ní 22 bodů.

Dnes jako první zatančili jive Tereza Mašková s Danielem Kecskemétim. Porotcům v něm chyběla energie, přesto za něj udělili 22 bodů. Quickstep zatančil Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou a podle poroty se o daný tanec úplně nejednalo. Ohodnotili jej 18 body.

Josef Maršálek s Adrianou Maškovou zatančili rumbu, porota sice pochválila práci rukama, chyběl jim ale dostatek pohybu v těle. Odnesli si za něj 16 bodů. Dariju Pavlovičovou a Dominika Vodičku zaujala choreografie, chyběla jim ale energie, a proto si pár odnesl 20 bodů.

Jan Tománek s herečkou Ivanou Chýlkovou zatančili quickstep, kterého ale podle poroty bylo v tanci málo, a proto jej ocenila jen 15 body. Eva Adamczyková s Jakubem Mazúchem zatančili podle poroty zatím nejlepší tanec letošní řady a za svou rumbu si odnesli 29 bodů. 

Richard Krajčo a Dominika Rošková zatančili nejlepší jive večera, který se porotě líbil natolik, že za něj udělila 26 bodů. Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou zatančili quickstep, který porota pochválila jak za choreografii, tak za práci nohou. Páru za něj udělila 23 bodů.

Ivě Kubelkové a Martinu Prágrovi porota za jejich jive udělila 21 bodů. Porotcům vadila především nejistota, která se střídala s dobrým a sebejistým tancem. Soutěž nakonec opustila Ivana Chýlková a Jan Tománek.

Letošní ročník soutěže stejně jako v minulosti moderují Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů ale letos hodnotí pouze tři porotci, a sice Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer.

V porotě se letos neobjevil Jan Tománek, který naopak tančí, a to s herečkou Ivanou Chýlkovou. Pekař Josef Maršálek utvořil pár s Adrianou Maškovou. Herci a zpěvákovi Richardu Krajčovi byla přidělena Dominika Rošková, olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek se pokusí rozšířit svou sbírku vavřínů s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou.

V sestavě dvanácté řady je i jeden manželský pár, televize jej samozřejmě rozdělila. Olympijská vítězka na snowboardu Eva Adamczyková (za svobodna Samková) si zatančí s Jakubem Mazúchem, její manžel Marek Adamczyk tančí s Lenkou Norou Návorkovou. Moderátorce a modelce Ivě Kubelkové přihrál osud Martina Prágra. Herečku Dariju Pavlovičovou provádí televizním parketem Dominik Vodička. Zpěvačka Tereza Mašková spojila síly s Danielem Kecskemétim.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy