Ve StarDance překvapivě vypadl Richard Krajčo

Čtvrtý taneční večer 12. řady populární soutěže StarDance se stal osudným pro Richarda Krajča, který zcela nečekaně vypadl. V minulém díle, který proběhl netradičně v neděli, soutěž opustil pár ve složení Ivana Chýlková a Jan Tománek. Soutěž už opustili také David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná. 

V minulých dílech nejvíce zazářila Eva Adamczyková s Jakubem Mazúchem, kteří od poroty zatím sklízí poměrně vysoká hodnocení. Před týdnem zatančili podle poroty zatím nejlepší tanec letošní řady a za svou rumbu si odnesli dosud nejvyšší hodnocení, 29 bodů. Úspěšný je ale i Richard Krajčo a Dominika Rošková, kteří minulý týden zatančili nejlepší jive večera. Ten se porotě líbil natolik, že za něj udělila 26 bodů.

První tanec večera zatančili Iva Kubelková a Martin Prágr. Jejich quickstep se porotě líbil, až na chyby v krocích a délce pohybu. Odnesli si za něj 22 bodů. Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou zatančili paso doble, ve kterém porota ocenila zvedačky, našla ale pár chyb v pohybu. Přesto to stačilo na 23 bodů. 

Dariju Pavlovičovou a Dominika Vodičku pochválila porota za jejich quickstep a udělila jim 25 bodů. Josef Maršálek s Adrianou Maškovou zatančili slowfox, který porota ocenila zejména z hlediska jistoty pohybu. Udělila za něj ale jen 19 bodů.

Richardu Krajčovi a Dominice Roškové porota objevila chyby v quickstepu, pochválila ale postavení a udělila za něj 22 bodů. Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou zatančili paso doble, které porota ocenila jako fantastické a ohodnotila 23 body.

Tereza Mašková s Danielem Kecskemétim zatančili quickstep, který se podle poroty vyznačoval čistotou a ladností pohybu. Dostali za něj 25 bodů. Eva Adamczyková s Jakubem Mazúchem zatančili slowfox, který sice měl několik nedostatků, ale tanec porota pochválila a ocenika 27 body.

Letošní ročník soutěže stejně jako v minulosti moderují Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů ale letos hodnotí pouze tři porotci, a sice Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer.

Soutěž nakonec opustil pár ve složení Richard Krajčo a Dominika Rošková.

V porotě se letos neobjevil Jan Tománek, který naopak tančil, a to s herečkou Ivanou Chýlkovou. Pekař Josef Maršálek utvořil pár s Adrianou Maškovou. Herci a zpěvákovi Richardu Krajčovi byla přidělena Dominika Rošková, olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek se pokusí rozšířit svou sbírku vavřínů s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. David Prachař se na parketu objevil se Zuzanou Dvořákovou Šťastnou.

V sestavě dvanácté řady je i jeden manželský pár, televize jej samozřejmě rozdělila. Olympijská vítězka na snowboardu Eva Adamczyková (za svobodna Samková) si zatančí s Jakubem Mazúchem, její manžel Marek Adamczyk tančí s Lenkou Norou Návorkovou. Moderátorce a modelce Ivě Kubelkové přihrál osud Martina Prágra. Herečku Dariju Pavlovičovou provádí televizním parketem Dominik Vodička. Zpěvačka Tereza Mašková spojila síly s Danielem Kecskemétim.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy