Dnes StarDance nikdo neopustil. Adamczykové porota tleskala ve stoje, padlo nejvyšší hodnocení

Dnes večer populární taneční soutěž StarDance nikdo neopustil, naopak se taneční páry rozrostly o vozíčkáře, kterým byl dnešní přenos věnován. Jako v každé řadě se i letos tančilo pro Centrum Paraple a namísto klasického vyřazování se lidé mohli zapojit formou dárcovských SMS zpráv. Během večera se vybralo téměř 21 milionů korun a padala i velmi vysoká hodnocení od poroty.

Dvanáctou řadu StarDance prozatím opustili herec David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná, jeho kolegyně Ivana Chýlková a dřívější porotce Jan Tománek, zpěvák a muzikant Richard Krajčo a jeho slovenská taneční partnerka Dominika Rošková, Tereza Mašková a tanečník Daniel Kecskeméti a minule Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou.

Dnes večer však nevypadne nikdo. StarDance je dnes opět věnována Centru Paraple, kdy se tance zúčastní i vozíčkáři a lidé mohou přispět na konto centra jednorázovou SMS ve tvaru DMS PARAPLE 30, 90 nebo 190 na telefonní číslo 87 777 nebo každý měsíc díky trvalé dárcovské SMS ve tvaru DMS TRV PARAPLE 30, 90 nebo 190 na číslo 87 777.  

Jako první zatančili slowfox Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Porota jim vytkla chyby v pohybu, ocenila ale postavení a udělila jim 19 bodů. Josef Maršálek s Adrianou Maškovou zatančili paso doble. Porotě se nelíbila práce s nohama a za tanec udělila 21 bodů.

Rumba se Ivě Kubelkové a Martinu Prágrovi povedla natolik, že porota neměla téměř co vytknout. Ocenila ji dokonce 29 body. Eva Adamczyková s Jakubem Mazúchem zatančili paso doble, které bylo ještě lepší, než předchozí tanec, a vysloužilo si maximum, tedy 30 bodů.

Dariju Pavlovičovou a Dominika Vodičku porota ocenila za posun a ladnost. Jejich rumba jim vynesla 28 bodů. Následně páry předvedly hromadný tanec i spolu s vozíčkáři, na jejichž konto se vybralo během večera necelých 21 milionů korun.

Letošní ročník soutěže stejně jako v minulosti moderují Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů ale letos hodnotí pouze tři porotci, a sice Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer. 

V porotě se letos neobjevil Jan Tománek, který naopak tančil, a to s herečkou Ivanou Chýlkovou. Pekař Josef Maršálek utvořil pár s Adrianou Maškovou. Herci a zpěvákovi Richardu Krajčovi byla přidělena Dominika Rošková, olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek se pokusí rozšířit svou sbírku vavřínů s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. David Prachař se na parketu objevil se Zuzanou Dvořákovou Šťastnou.

V sestavě dvanácté řady je i jeden manželský pár, televize jej samozřejmě rozdělila. Olympijská vítězka na snowboardu Eva Adamczyková (za svobodna Samková) si zatančí s Jakubem Mazúchem, její manžel Marek Adamczyk tančí s Lenkou Norou Návorkovou. Moderátorce a modelce Ivě Kubelkové přihrál osud Martina Prágra. Herečku Dariju Pavlovičovou provádí televizním parketem Dominik Vodička. Zpěvačka Tereza Mašková spojila síly s Danielem Kecskemétim.

Související

Adriana Mašková a Filip Blažek Prohlédněte si galerii

StarDance 2024: Česká televize oficiálně představila soutěžní páry

Třináctá řada populární televizní show StarDance odstartuje v říjnu. Česká televize ve čtvrtek představila taneční páry, které budou usilovat o titul krále či královny tanečního parketu. ČT už dříve odhalila, že v nové řadě se představí například herec Filip Blažek či zpěvačka Lucie Vondráčková. 
StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

Donald Trump

Trump přijal Netanjahua a zkritizoval "neuctivou" Harrisovou

Exprezident a republikánský kandidát pro listopadové volby Donald Trump v pátek přijal ve svém floridském sídle Mar-a-Lago izraelského premiéra Benjamina Netanjahua. Zdroje CNN tvrdí, že o setkání požádal Netanjahu. Trump zmínil, že s Netanjahuem měl vždy dobrý vztah, zdůraznila Al Jazeera.

včera

včera

včera

včera

Artur Omarov

V předvečer zahájení her se odhlásil zápasník Omarov. Kvůli zranění achilovky

Ještě než budou letní olympijské hry oficiálně zahájeny, česká výprava sportovců hlásí již druhou ztrátu. Po nedávném odřeknutí účasti na pařížských hrách od tenistky Markéty Vondroušové, která má zraněnou ruku, musel den před zahájením svou účast na nich odříct i zápasník Artur Omarov. Toho totiž do klání pro změnu nepustila zraněná achilovka. Toto zranění si přivodil nešťastně na posledním intenzivním tréninku.

Aktualizováno včera

Na D1 u Prahy se po dopravní nehodě tvoří kolony. (26.7.2024) Prohlédněte si galerii

Dopravní kolaps na D1: Kolony se táhly až do Prahy, potíže hlásí i od Brna

V nejméně vhodnou chvíli na začátku víkendové špičky nastal v pátek odpoledne dopravní kolaps na hlavní české dálnici D1. V Praze a na výjezdu z metropole se tvořily kolony kvůli dopravní nehodě. U Brna zase nastaly potíže kvůli havarijnímu stavu povrchu vozovky. Policie o obou incidentech informovala na sociálních sítích kolem 14. hodiny. 

včera

včera

Lukostřelba, ilustrační fotografie.

LOH 2024: Po Horáčkové se představil i lukostřelec Li. V kvalifikaci skončil až jednašedesátý

Po účasti Marie Horáčkové se olympijské kvalifikace ve stejné disciplíně zúčastnil i Adam Li, pro něhož se jednalo o první start pod pěti kruhy. Li v mužské kvalifikaci nakonec skončil až jako jednašedesátý. Zároveň se spolu s Horáčkovou zúčastnil i kvalifikace v soutěži smíšených dvojic, v nichž ta česká neuspěla, když skončila až pětadvacátá a nepostoupila tak do osmifinále.

včera

včera

včera

Hamas staví své politické zájmy nad zájmy civilního obyvatelstva v pásmu Gazy, za které je odpovědný. Akce Hamasu zbavují Gazany jejich práv a základních potřeb. (zdroj: IDF)

V izraelském zajetí zemřel jeden z lídrů Hamásu

Jeden z předáků militantního hnutí Hamás na Západním břehu Jordánu, Mustafa Muhammad Abú Ara, zemřel v izraelském vězení poté, co se mu v posledních dnech zhoršil zdravotní stav, uvedly v pátek palestinské úřady. Uvedl to server Times of Israel.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ve Francii kvůli nahlášené bombě evakuovali v den zahájení olympiády letiště

Mezinárodní letiště Basilej-Mylhúzy-Freiburg, ležící ve Francii poblíž hranic se Švýcarskem a Německem, dnes kolem poledne na přibližně hodinu přerušilo provoz. Vedení letiště uvedlo, že z bezpečnostních důvodů evakuovalo všechny cestující.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy