V taneční soutěži StarDance vypadl herec David Prachař

V sobotu večer proběhl druhý taneční večer 12. řady populární soutěže StarDance. Nejen, že se oproti prvnímu dílu poprvé vyřazovalo, šlo ale také o jubilejní stý díl oblíbené, původně britské televizní show. Letošní řadu jako první opustil pár ve složení David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.

Dnešní večer je prvním, kdy bude jeden z párů vyřazen. V tom minulém se ještě nevyřazovalo, na úvod ale nejvíce uchvátili snowboardistka Eva Adamczyková a zpěvák Richard Krajčo. Ten s partnerkou Dominikou Roškovou druhý večer zahajoval, podle porotců ale neudržel postavení během kroků a ani rytmika nebyla dokonalá. Od poroty si proto odnesli 19 bodů.

Druhým tanečním párem byla Eva Adamczyková s Jakubem Mazúchem. Jejich valčík byl oceněn porotou jako fantastický, objevily se v něm ale malé chyby, kvůli kterým namísto plného počtu dostali 24 bodů.

Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou zatančili sambu, která se u poroty nesetkala s kladnou odezvou především díky chybějícímu pohybu těla a nejistotě. Za to si odnesli jen 15 bodů. Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou zatančili sambu, která podle porotců překypovala radostí, a odnesli si za ní 22 bodů.

Tereza Mašková s Danielem Kecskemétim zatančili tango, které porota pochválila za suverénní pohyby a odnesli si za něj 21 bodů. David Prachař a Zuzana Dvořáková zatančili valčík, za který si odnesli 16 bodů.

Tango v podání Ivy Kubelkové a Martina Prágra si od poroty vysloužilo pochvalu za pohyb a bylo oceněno 25 body. Josef Maršálek s Adrianou Maškovou zatančili valčík, který ale měl rytmické nedostatky a obdržel jen 15 bodů.

Jan Tománek s Ivanou Chýlkovou předvedli sambu, která místy působila nejistě, a odnesli si za ni jenom 16 bodů. Dariju Pavlovičovou, kterou v tangu doprovodil Dominik Vodička, porotci pochválili i zkritizovali zároveň, i přesto si ale odnesli 23 bodů. 

Soutěž nakonec opustil pár David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.

Letošní ročník soutěže stejně jako v minulosti moderují Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů ale letos hodnotí pouze tři porotci, a sice Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer.

V porotě se letos neobjevil Jan Tománek, který naopak tančí, a to s herečkou Ivanou Chýlkovou. Její kolega David Prachař protančí střevíce v doprovodu Zuzany Dvořákové Šťastné. Pekař Josef Maršálek utvoří pár s Adrianou Maškovou. Herci a zpěvákovi Richardu Krajčovi byla přidělena Dominika Rošková, olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek se pokusí rozšířit svou sbírku vavřínů s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou.

V sestavě dvanácté řady je i jeden manželský pár, televize jej samozřejmě rozdělila. Olympijská vítězka na snowboardu Eva Adamczyková (za svobodna Samková) si zatančí s Jakubem Mazúchem, její manžel Marek Adamczyk se představí s Lenkou Norou Návorkovou. Moderátorce a modelce Ivě Kubelkové přihrál osud Martina Prágra. Herečku Dariju Pavlovičovou provede televizním parketem Dominik Vodička. Zpěvačka Tereza Mašková spojí síly s Danielem Kecskemétim.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy