Do garáže se pravidelně vloupával malý chlapec. Důvod vás dojme

Sydney - Australanka Hollie Malletová si na záběrech bezpečnostních kamer všimla chlapce, který se jí čas od času vloupal do garáže. Pátrání po něm ji dovedlo až k příběhu, který skutečně chytne za srdce.

Hollie Malletová si nedávno prohlížela záběry bezpečnostních kamer svého domu v Britské Lousianě v Austrálii. Všimla si chlapce, který se jí vplížil do garáže. Zjistila, že se to opakuje a všimla si, že chlapec má vždy stejný scénář: jezdí kolem domu na kole, pak sesedne, zaběhne do garáže a znovu uteče.

Hollie ale z kamer také zjistila, že malý kluk v garáži nic nekrade. Důvod jeho návštěv byl úplně jiný - chodil se v době nepřítomnosti Hollie pomazlit s její fenkou Vévodkyní. Ženě to nedalo, dala záběry na Facebook a oslovila sousedy v okolí, aby vypátrala chlapcovu identitu.

"K rukám sousedů! Nevíte někdo, kdo je ten sladký chlapec? Tu a tam, když jezdí na kole, rychle přiběhne pomazlit mého psa nebo si s ním zahraje aport. Vždycky je velmi rychlý, jako by nevěděl, jestli tu smí být," napsala Hollie. "Chtěla bych mu říct, že je vítaný a může si s Vévodkyní klidně hrát. Ona miluje pozornost."

Její vzkaz vidělo 1 300 000 lidí a chlapec se brzy našel. Ozvala se přímo jeho matka Ginger Breauxová, která to potvrdila. "Díky Hollie! Můj syn Josh o tvém psu mluví neustále. Pokaždé, když jedeme kolem, dívá se, jestli sedí venku a on ji aspoň nezahlédne. Jen jsem nevěděla, že dělá věci, které popisuješ," napsala matka chlapce. "Včera v noci, když jsem to viděla poprvé, jsem byla jako máma šťastná i rozrušená - on ví, že by neměl lézt na cizí pozemek. Ale dnes ráno jsem se probudila šťastnější z toho, že tak miluje psy."

Ukázalo se, že Joshovi loni zemřel pes a on se upnul na cizího. Hollie byla šťastná, že zjistila, kdo je její tajemný návštěvník a doufala, že k ní nepřestane chodit. Její přání se vyplnilo. Teď se už Josh s Vévodkyní kamarádí pravidelně a chlapec už nemusí strachy utíkat z cizího domu.

Příběh se ale uchytil na sociálních sítích a měl přes deset tisíc sdílení do celého světa a napsal o něm například i Daily Mail. Hollie cizí lidé děkovali za jeho zveřejnění i za to, jak se zachovala. Ta naopak poslala do světa fotografie, kde už si Josh s Vévodkyní hraje spokojeně a beze strachu z odhalení.

Související

Marian Jurečka

Stát zakáže vychovávat děti výpraskem. Trestat za to ale rodiče nebude

Připravovaná novela zákona by měla podle ministra práce Mariana Jurečky odlišit výchovu dětí od domácího násilí. I přes uzákonění nepřípustnosti fyzických trestů v rámci novely by však pravděpodobně neměly být stanoveny tresty pro rodiče, kteří budou stále používat výchovný výprask.

Více souvisejících

Děti, dětské Psi

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

Hackeři, ilustrační foto

Hackeři nabourali web KGB, zveřejnili nabídky na spolupráci z Česka

Hackeři, sympatizující s opozicí vůči běloruskému prezidentu Alexandru Lukašenkovi, úspěšně pronikli na server tajné politické policie KGB a zveřejnili online 40 000 udání, včetně nabídek dobrovolné spolupráce, a to i od Bělorusů žijících v zahraničí, včetně Česka.

včera

Satelit, ilustrační foto

Estonsko obvinilo Rusko z rušení GPS signálů

Estonsko obvinilo Rusko z porušování mezinárodních pravidel ohledně vzdušného prostoru tím, že ruší signály navigačního systému GPS. Estonský ministr zahraničí Margus Tsahkna plánuje tuto záležitost projednat se svými partnery v NATO a Evropské unii. Informuje o tom agentura Reuters.

včera

včera

včera

Pálení čarodějnic

Pálení čarodějnic dříve a dnes. Jak se změnil tento zvyk napříč historií?

Poslední dubnovou noc nazývali naši předci nocí Filipojakubskou a spojovali ji s mnohými pověrami a zvyky, které převážně souvisely s lidovou vírou v existenci čarodějnic. Proto se také později začalo v souvislosti s 30. dubnem hovořit o pálení čarodějnic. Jak se podoba lidového svátku během historie proměnila? 

včera

Evropská Unie

Další odchod z EU? Šance jsou malé, neodejde Polsko ani Maďarsko

Odborníci z Polska vyjádřili názor, že pravděpodobnost tzv. polexitu, tedy vystoupení Polska z Evropské unie, je velmi nízká. Tento postoj zazněl v úterý, krátce před oslavami 20. výročí vstupu země do EU, informuje agentura PAP. Podobně nízká je i šance na vystoupení Maďarska.

včera

Donald Trump

Trump dostal u soudu tučnou pokutu za veřejné vyjadřování

Exprezident Spojených států Donald Trump dostal pokutu ve výši 9 000 dolarů (přibližně 211 000 Kč) za opakované porušování nařízení, které mu zakazovalo veřejně komentovat svědky, porotce a další osoby spojené s jeho soudním procesem týkajícím se údajných plateb pornoherečce za mlčenlivost.

včera

Charles Michel, Summit skupiny G7, Hirošima, Japonsko, 19.–21. května 2023

Před 20 lety se EU masivně rozšířila. Michel naznačil, kdy dojde k dalšímu přijímání států

Přijetí deseti států do EU v roce 2004 symbolizovalo odstranění železné opony a překonání historického dělení Evropy. Německý prezident Frank-Walter Steinmeier zdůraznil v úterý na konferenci "20 let Česka v EU" na Pražském hradě, že to byl zásadní průlom. Připomněl, že i tehdy existovaly obavy, zda EU bude schopna zvládnout výzvy spojené s takto rozsáhlým rozšířením.  

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie

Muž s mečem zaútočil na lidi v Londýně

Muž zaútočil s autem a mečem na lidi na severovýchodním předměstí Londýna. Uvedla to v úterý místní policie, která podezřelého zadržela. Se zraněními bylo hospitalizováno v Hainaultu pět osob, informuje BBC.

včera

včera

včera

včera

včera

Při lyžování v rakouských horách zahynul Čech

V pondělí tragicky zahynul 66letý Čech při lyžování v rakouském horském středisku Kaprun. Uvedla to agentura APA, která uvádí, že Čech nepřežil srážku s 53letým Nizozemcem.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy