Dálnici D10 blokovala nehoda tří aut, řidič jel v protisměru. Potíže byly i na D5

Dálnici D10 u Mladé Boleslavi dnes dopoledne zablokovala nehoda autobusu, nákladního a osobního auta. Obešla se bez zranění, směr na Turnov byl dočasně uzavřen, řekla ČTK policejní mluvčí Lucie Nováková. Podle Národního dopravního informačního centra trvala uzavírka zhruba hodinu.

Nehoda byla hlášena kolem 09:00 na 40. kilometru ve směru na Turnov a vytvořila se kvůli ní kolona. Provoz byl obnoven před 10:00.

Mladoboleslavská dálnice dnes ráno musela být dočasně uzavřena také kvůli nehodě tří osobních aut a kamionu u Mnichova Hradiště, i tam byl provoz již obnoven.

Další krátkodobou uzavírku na D10 si ráno vyžádalo hlášení o řidiči v protisměru. "Dálnice byla chvilku uzavřená, pátrání po řidiči bylo neúspěšné," dodala Nováková.

Nehoda kamionu uzavřela dnes na několik hodin dálnici D5 u Rokycan ve směru na Plzeň. Kvůli vyprošťování vozidla a úklidu vozovky policisté odkláněli dopravu mezi exity 50 Mýto až 62 Rokycany na souběžnou silnici II/605. Kolem 08:00 byl provoz po dálnici obnoven jedním jízdním pruhem, nyní je již dálnice plně průjezdná, řekla policejní mluvčí Pavla Burešová.

Nehoda na 55. kilometru ve směru na Rozvadov se stala už v noci. Cizinec, který řídil kamion, z dosud nezjištěných příčin najel na středová vozidla. Kamion se převrátil a zablokoval levý jízdní pruh dálnice. Po dobu vyprošťování havarované soupravy byla dálnice ve směru na Rozvadov uzavřena.

Nehoda se obešla bez zranění, alkohol u řidiče dechová zkouška nezjistila. Na objízdné trase se tvořily kolony.

Související

Více souvisejících

Dopravní nehody dálnice D10 Dálnice D5 Středočeský kraj Plzeňský kraj Nehody kamiónů

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 25 minutami

před 53 minutami

před 1 hodinou

Miloš Zeman

Miloš Zeman chce na Slovensko, ale zůstává v Motole. Zdravotní stav se zlepšuje

Dva týdny už je exprezident Miloš Zeman hospitalizovaný v pražské Fakultní nemocnici Motol. Podle lékařů se jeho zdravotní stav nadále zlepšuje, na odhad termínu propuštění je však brzy. Zeman přitom údajně koketuje s myšlenkou, že by se vydal na Slovensko a před druhým kolem tamní prezidentské volby podpořil Petera Pellegriniho. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Ilustrační foto

Dnes je Zelený čtvrtek, významný den spojený s Poslední večeří

Zelený čtvrtek, čtvrtý den Velikonočního týdne, je jedním z nejvýznamnějších dnů v křesťanském liturgickém kalendáři. Tento den má hluboký náboženský význam, připomíná události spojené s Ježíšem Kristem, zejména jeho Poslední večeři se svými učedníky a zahájení pašijového týdne, který vrcholí Velikonocemi.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Vladimir Putin

Putin promluvil o napadení Česka a Polska

Rusko nemá žádné plány na útok na země NATO a nezaútočí na Polsko, pobaltské státy nebo Českou republiku, ale pokud Západ dodá Ukrajině stíhačky F-16, budou ruskými silami sestřeleny. Podle serveru euractiv.com to prohlásil ruský prezident Vladimir Putin při setkání s ruskými vojenskými piloty.

před 6 hodinami

včera

včera

včera

Ministerstvo shání další vakcíny proti černému kašli. Zájem je extrémní

V Česku v souvislosti s nárůstem počtu případů černého kašle v letošním roce výrazně stoupl zájem o očkování. Ministerstvo zdravotnictví ve středu na sociální síti X uvedlo, že probíhají jednání o dodávce dalších vakcín. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy