Jaromír Soukup učinil životní rozhodnutí. Co tak zásadního chystá?

Miliardář a televizní moderátor Jaromír Soukup učinil zásadní životní rozhodnutí. Oznámil to včera prostřednictvím twitterového profilu TV Barrandov. Jako už tradičně tak na svou osobu strhl velkou pozornost českých médií, která ihned začala pátrat po pravém významu jeho slov.

Vyjádření se na Twitteru objevilo včera před 22. hodinou. „Jaromír Soukup učinil zásadní životní rozhodnutí, které výrazně ovlivní českou mediální, politickou i byznysovou scénu,“ psalo se v něm s tím, že Soukup jej oznámí v dnešní relaci pořadu Moje zprávy.

Jaromír Soukup učinil zásadní životní rozhodnutí, které výrazně ovlivní českou mediální, politickou i byznysovou scénu. Nenechte si ujít prohlášení, které učiní zítra ve 20:05 v pořadu Moje zprávy na TV Barrandov. Buďte u toho!https://t.co/ucOSOCxm44 prostřednictvím @Tydencz

— TV Barrandov (@TBarrandov) 15. ledna 2019

Soukup už minulý týden připustil, že se na něco pomalu připravuje. „Je pravda, že již před časem jsem udělal spolu se svými nejbližšími spolupracovníky jedno závažné životní rozhodnutí. Bude mít vliv na vše. Možná se budete divit,“ řekl tehdy s nádechem tajemna mediální magnát

„Už teď se těším na všechny ty ultra chytré a ověřené tipy všech haterů a koumáků, které mi budou předurčovat budoucnost,“ nezapomněl tehdy skákat.

Média se od včerejšího večera vydala po stopách Soukupova kroku. Servery Info.cz a iDnes nakonec přispěchaly s informací, že vlastník TV Barrandov plánuje kandidaturu do Evropského parlamentu. Volby se uskuteční letos v květnu. Ministerstvo vnitra však žádnou novou stranu, se kterou by měl Soukup cokoliv společného, zatím neregistruje.

Vstupem do politiky by však mohl ohrozit chod své televizní stanice Barrandov, na níž sám uvádí hned 11 pořadů. Pokud by v tom pokračoval, mohli by to političtí oponenti považovat za použití nepovolených prostředků k politické kampani.

Související

Jaromír Soukup (TV Barrandov)

Soukup získal pro TV Barrandov ochranu před věřiteli. Dostal tři měsíce na nápravu

Už to není tajné. Firma Barrandov Televizní Studio podnikatele Jaromíra Soukupa dluží téměř miliardu korun, ukazují údaje v insolvenčním rejstříku. Pražský městský soud v pondělí souhlasil s návrhem firmy a vyhlásil moratorium na majetek dlužníka, které na tři měsíce ochrání společnost před věřiteli. Je ale nutné připravit reorganizaci. 

Více souvisejících

Jaromír Soukup (TV Barrandov) TV Barrandov Eurovolby EU (Evropská unie)

Aktuálně se děje

před 3 minutami

před 41 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Alexander De Croo

Moderátor po útoku na Fica vyzval k odstranění belgického premiéra

Belgický premiér Alexander De Croo podal ve čtvrtek stížnost na rozhlasového moderátora, který posluchače vyzýval k jeho "odstranění". Nejmenovaný moderátor, kterého vyšetřuje policie, se tak vyjádřil v souvislosti se středečním atentátem na slovenského premiéra Roberta Fica. 

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Zelenskyj dorazil do boji zmítaného Charkova. Ukrajina zastavila ruský postup

Ukrajinské jednotky zastavily ruský postup v některých zónách Charkovské oblasti na severovýchodě Ukrajiny, kde vede Rusko novou ofenzívu. Oznámila to ve čtvrtek ukrajinská armáda, informuje agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy