Šlouf promluvil o SPOZ. Okamura se tomu vysmál

Praha - Stranu práv občanů - zemanovce ovládá skupina arogantních lidí. To řekl zakladatel strany Miroslav Šlouf na TV Barrandov. Ten zároveň uvedl na pravou míru informace o odchodu ze strany.

Miroslav Šlouf je momentálně s vedením SPOZ na ostří nože. Byl totiž vyhozen z čela pražské kandidátky. Teď tento lobbista, který dostal Zemana zpět do politiky, byl hostem pořadu "TÉMATA TÝDNE: rozhodněte volby".

V něm o vedení zemanovců řek:l "Ve vedení Strany práv občanů Zemanovci jsou - neřekl bych ani neschopní amatéři, ale schopní arogantní lidé." Měl na mysli kancléře prezidenta Vratislava Nejedlého, předsedu strany Zdeňka Štengla a prvního místopředseda Martina Nejedlého.

Šlouf si také posmutněl, že do situace ve straně dosud nezasáhl prezident Zeman, který je čestným předsedou strany. "Já zatím nepozoruji, že by čestný předseda do této záležitosti zasahoval, a to je škoda," řekl doslova.

O informaci, že ze strany odchází, řekl, že to má jednu podmínku. Stane se tak až po sjezdu strany, kde se nejprve pokusí zabojovat, aby změnil současný kurs. Šlouf by byl rád, kdyby tento sjezd proběhl jako mimořádný již v prosinci tohoto roku.

Ve studiu byl hostem také Tomio Okamura z Úsvitu. Ten si do celé situace v SPOZ rýpnul. "Když je ta strana rozhádaná, tak jak to bude vypadat po volbách?" zeptal se posměšně.

Související

Více souvisejících

SPOZ Miroslav Šlouf Tomio Okamura

Aktuálně se děje

před 9 minutami

před 43 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Šestnáct žen obvinilo slavného kouzelníka Davida Copperfielda z obtěžování

Více než deset žen obvinilo amerického iluzionistu židovského původu Davida Copperfielda ze sexuálního obtěžování, k němuž mělo dojít v letech 1980 až 2014. Informoval o tom deník The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy