Zeman to schytal od pravicového komentátora za kouření ve škole

Praha - Prezident Miloš Zeman se kvůli svému životnímu stylu neustále potýká s kritikou. Výjimkou není ani pravicový novinář Viliam Buchert, jenž prezidenta na stránkách Reflex.cz sepsul za to, že kouřil při své návštěvě školy na Vysočině.

Miloš Zeman je náruživý kuřák a zatím žádný lékař ho nepřesvědčil, aby kouřit přestal, byť má kvůli tomu zdravotní problémy. Sám Zeman si z toho ale nic nedělá. Stejně jako si nic nedělá ze zákazů kouření.

Buchert píše, že při návštěvě zemědělské školy na Vysočině Zemana čekal popelníček a ten toho ihned využil. Následně si ve škole vychutnal sklenku bílého vína. Kouření je přitom v prostorách škol zakázané, pití alkoholu pak není ve škole zrovna výchovné.

Novinář si postesknul i nad Zemanovým výrokem, že bylo prokázáno, že nikotin je v podstatě lék na Alzheimera či Parkinsona. Člověk totiž dřív zemře na rakovinu, než se stihne jedna z těchto nemocí rozvinout.

"Zemanovi se zřejmě zdá vtipné, že podobné hlouposti říká i dětem. Pokud se podobně chová ke svým kamarádům v Lánech, je to v pořádku, ale předvádět se a říkat je dětem na pracovních cestách po České republice, je trestuhodné," pozastavuje se Buchert na Reflex.cz nad Zemanovým chováním.

Související

Miloš Zeman

Zeman se po letech soudních tahanic omluvil Šarapatkovi

Exprezident Miloš Zeman se po letech soudních tahanic konečně omluvil bývalému poradci Zdeňku Šarapatkovi. Podřídil se tak poslednímu rozhodnutí Nejvyššího soudu, u kterého před několika týdny neuspěl s dovoláním. 

Více souvisejících

Miloš Zeman Reflex

Aktuálně se děje

před 36 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy