Styďte se, trapáci. Zeman zvítězí a vy se třeba zblázněte. Akce proti Zemanovi a jeho voličům vyvolala bouřlivé reakce

Praha – Do prezidentské volby zasahují kromě známých osobností třeba také firmy a známé značky. Jednou z nich je značka kondomů Primeros, Která chystá na pátek a sobotu, tedy dny, kdy si Češi volí prezidenta, speciální akci nazvanou „Hromadné rozdávání kondomů voličům Miloše Zemana

Volební místnosti se otevřou v pátek, poslední hlasy pak budou moci lidé odevzdat v sobotu před 14:00. Právě v tu dobu hlasování končí. Pokud nikdo z kandidátů nezíská nadpoloviční většinu hlasů, bude se druhé kolo konat o 14 dní později.

Právě v době konání prvního hola chystá Primeros speciální akci. „I když Miloš Zeman už pár let vypadá jako zombie, zdá se, že pro jeho voliče ani blížící se rozklad není překážkou. My v Primerosu máme děs z dalšího množení jeho voličské crew. A proto jsme se rozhodli přiložit kondom k dílu,“ uvádí se v pozvánce na sociálních sítích.

Tato akce má dokonce stanovený „program“:

10.00 názorná ukázka: jak se milovat přes oblečení, pokud nemáte kondom 11.00 diskuse s voliči Miloše Zemana na téma, jak uvařit ovarovou hlavu 12.00 názorná ukázka: jak nasadit kondom na orgán voliče Miloše Zemana 13.00 polední pauza 14.00 skupinová terapie voličů Miloše Zemana na téma: „Jaká traumata z dětství mě vedou k volbě Miloše Zemana?" 15.00 hromadný nácvik nasazování kondomů mezi voliči Miloše Zemana 16.00 duchovní slovo kardinála Duky 17.00 odpolední svačinka a cigárko 18.00 tombola - hlavní cenou je doživotní zásoba Primerosek 19.00 - 22.00 volná zábava, návrat domů

Tato recesistická událost řadu Čechů zaujala, na facebooku o ni projevilo zájem 5,6 tisíc lidí, asi tisícovka označila, že se „zúčastní“.

Událost komentují nejen odpůrci Miloše Zemana, ale i jeho příznivci, kteří současnou hlavu státu brání. „Hlavní cena v tombole jsou granule pro ovčáčka?“ rýpnul si jeden z diskutujících. „Správná akce. Volič státníka a vlastence M.Zemana neopomene nejen ochranu státu, kultury a tradic, ale také svého zdraví a těla,“ přidal se další.

Radě lidí ale tuto akci za vtipnou nepovažuje. „Jistě zvolte si nějaké vítače, nebo zloděje. Pak si ten kondom klidně vezmu. Protože pak se do takové doby děti dovést nehodí. Volím názor a né vzhled. Proto volím Zemana,“ vzkázal jeden z prezidentových příznivců. „Aneb jak neunést prohru, možná by jste si měli tu ochranu nasadit sami..“ napsal organizátorům další uživatel. „„Jste tak ubozííííí!!! Styďte se..." nebo „Trapáci. Zeman zvítězí a vy se třeba zblázněte!“ napsali další podporovatelé Zemana.

Související

Miloš Zeman

Zeman se po letech soudních tahanic omluvil Šarapatkovi

Exprezident Miloš Zeman se po letech soudních tahanic konečně omluvil bývalému poradci Zdeňku Šarapatkovi. Podřídil se tak poslednímu rozhodnutí Nejvyššího soudu, u kterého před několika týdny neuspěl s dovoláním. 

Více souvisejících

Miloš Zeman kondomy prezidentské volby 2018

Aktuálně se děje

před 6 minutami

před 30 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy